Haberler

Batı Karadeniz'in En Büyük Mobilya Mağazası

Batı Karadeniz'in en büyük mobilya mağazası Bartın'da açıldı.

Batı Karadeniz'in en büyük mobilya mağazası Bartın'da açıldı.

Bartın Şiremirçavuş mevkiinde bulunan Özkanlar Mobilya mağazası bölgenin en büyük mağazası özelliğini taşıyor.

Batı Karadeniz'in en büyük mobilya mağazası açılış törenine, eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Zeki Çakan, Boydak Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, Bartın Vali Yardımcısı Türker Öksüz, CHP Bartın Milletvekili Rıza Yalçınkaya, Bartın Garnizon Komutanı Dnz. Kd. Alb. Mehmet Sandıklı, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Cumhuriyet Baş Savcısı Şaban Yılmaz, Bartın Defterdarı Ali Sağlam, Bartın Müftüsü İsmail Bayrak ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış töreninde konuşma yapan Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, Boydak Holding'in bu sene 55. yılını kutladığı belirten Boydak, "Bellona Mağazasını Bartın'a açtıkları için Özkan ailesine teşekkür ediyorum. Bartın'a gelmeden Zonguldak'ta da bir açılışa katıldık. Orada da 734. Bellona Mağazamızı açtık. İstikbal olarak ta 840. mağazamızı açmış olduk. Dünya genelinde 300 tane mağazamız oldu. 100'ün üzerinde ülkelere ihracat yapıyoruz. Geçen sene 5 milyar 300 milyon ciro gerçekleştirdik. 425 milyon dolar ihracat gerçekleştirdik. Kayseri'de çalışan sayımız 10 bin 500, Kayseri dışında da 2 bin olmak üzere 12 bin 500 işçimiz vardır.

Burada ise 400 çalışanımız var. İşlerimiz ve motivasyonumuz iyi başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın söylediği gibi 2023 yılına kendimizi hazırlıyoruz. Geçtiğimiz yıl Rusya ve Ukrayna'da yatırımlar yaptık. Bu sene Kuzey Irak'ta fabrikamız faaliyete geçti. Diyarbakır'da ise 6 bin kişinin çalışabileceği fabrikanın temelini atmış olduk. Türkiye'yi kaldırmak için özel sektörün sorumluluğunu bilmekteyiz. Bizim petrolümüz yok, doğal gazımız yok, gece gündüz ekip arkadaşlarımız ile çalışıyoruz. Atatürk'ün söylediği gibi muasır medeniyet seviyesine ülkemizi çıkarmak için bizde gayret ediyoruz" dedi.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın ise, bu tür mağazaların açılışlarının Bartın'a katma değer sağladığını belirtti. Başkan Akın, "Bartın'ın girişirinde böyle bir mağazanın açılması, ilimize katma değer sağlıyor. Allah'ın izniyle zamanla görülecektir. Buradaki maddi katkının haricindeki Özkan ailesinin harcadığı emeği iyi biliyorum. Allah onların emeklerini zayii etmesin. Bartın'a katkı sağlayacağını ümit ettiğimiz bu mağazanın önce kendilerine, sonra Bartın'a, sonra da ülkeye hayırlar getirmesini diliyorum. Boydak ailesinin de başarılarının devamını diliyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından Bartın Müftüsü İsmail Bayrak tarafından okunan duanın ardından mağazasının açılışı gerçekleştirildi. Açılışının olması ile birlikte vatandaşlar mağazayı gezdi. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Batı Karadeniz Hacı Boydak Cemal Akın Bartın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title