Haberler

Batı Karadeniz'de 1 Temmuz Kabotaj Bayramı Kutlandı

1 Temmuz Kabotaj Bayramı’nın 88. yıldönümü Akçakoca'da kutlandı.

1 Temmuz Kabotaj Bayramı'nın 88. yıldönümü Akçakoca'da kutlandı. Balıkçı barınağında düzenlenen kutlamada yağlı direkten Türk bayrağı alınması ilgiyle izlendi.

1 Temmuz Kabotaj Bayramı kutlamaları Akçakoca Balıkçı barınağında gerçekleştirildi. Sabah saatlerinde Akçakoca Kaymakamı Aykut Pekmez tarafından çelenk sunumu yapıldı. Ardından ise Kaymakam Aykut Pekmez ve Belediye Başkan Yardımcısı Ali Direk tarafından Karadeniz'e çelenk bırakıldı.

Kaymakam Aykut Pekmez'in günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından, 50 metre, 100 metre ve 500 metre yüzme yarışları düzenlendi. Genç kızlar yüzme yarışını ilgiyle izlenirken, 4'lü kürek çekme ve tekli kürek çekme yarışmaları kıyasıya yarışla devam etti. Son olarak düzenlenen yağlı direkten Türk bayrağı kapma yarışında 10 sporcu katıldı. Sporcular yağlı direkten bayrak kapma yarışı uzun uğraş sonucunda ilgiyle izlenirken, Özkan Yomra isimli şahıs Türk bayrağını yağlı direkten kaparak suya düştü. Sudan çıkan Yomra alkışlarla karşılandı.

Yapılan yarışmalar sonucunda, yarışmalara katılan sporculara kupaları, madalyaları ve çeşitli para hediyeleri verildi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kabotaj Ve Deniz Bayramı Batı Karadeniz Aykut Pekmez Akçakoca Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title