Haberler

    Batalla Bursaspor'a Geri mi Dönüyor?

    Bursaspor'da oynadığı başarılı futbolla taraftarların sevgilisi olan ancak Christoph Daum ile yaşadığı sorunlar nedeniyle takımdan ayrılan Batalla dönüş sinyali yaktı.

    Bursa yerel basınından Bursadabugün'de yer alan habere göre Batalla ile Bursaspor'un yolları tekrar buluşuyor.

    Yeni sezonda 43 bin kapasiteli Timsah Arena'ya ses getirecek bir kadroyla çıkmayı hedefleyen Recep Bölükbaşı yönetimi, Ronaldinho'nun yanı sıra Timsah'ın unutulmaz maestrosu Pablo Martin Batalla'yı yuvaya döndürmek için de harekete geçti. Bursaspor yönetimi, 4,5 yıl yeşil-beyazlı formayı giyen Süper Bücür'ün öncelikle nabzını yokladı. Tangocu'nun Bursaspor'da yeniden oynama düşüncesini öğrenince hemen kolları sıvadı.

    Süper bücürden okey


    Başkan Recep Bölükbaşı, Çin'de oynayan 31 yaşındaki Arjantinli yıldızın Bursa'ya dönmek istediğini belirterek, "Yuvaya getirmek istediğimiz Batalla, bize haber gönderdi. 'Siz yeter ki, Çin kulübü ile bonservisimi halledin. Ben yıllık maaşımda gereken kolaylığı sağlamaya hazırım' dedi. Bursa'yı unutamadığını söyleyen şampiyon apoletli oyuncumuzu Timsah Arena'da taraftarımızla buluşturmayı hedefliyoruz. Bu transferi de en kısa zamanda çözmek istiyoruz" diye konuştu. Başkan Bölükbaşı, Fernandao'nun bonservisini almak için temasların sürdüğünü de sözlerine ekledi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Recep Bölükbaşı Christoph Daum Bursaspor Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title