Haberler

Başsavcılık: Kurşun Değil, Şarapnel Parçası Öldürdü

Güncelleme:

Mardin'de toplumsal olaylarda yaşamını yitiren Ali Akpınar; kurşunla değil, şarapnel parçaları ile ölmüş.

Mardin Cumhuriyet Başsavcılığı, kentteki toplumsal olaylarda yaşamını yitiren 19 yaşındaki Ali Akpınar'ın kurşunla değil, ölümüne şarapnel parçalarının neden olduğunu açıkladı.

GERÇEK DIŞI

Mardin Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel, 20 Ağustos günü merkez Artuklu İlçesi Yalım Mahallesi'ndeki toplumsal olayda ölen Ali Akpınar ile ilgili yaptığı yazılı açıklamada, bir kısım yerel ve internet basınında Ali Akpınar'ın ensesinden vurulduğu veya zırhlı araçtan açılan ateş sonucu yaşamını yitirdiği haberlerinin gerçek dışı olduğunu belirtti.

DİYARBAKIR'A GÖNDERİLDİ

Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı nezaretinde Akpınar'ın aynı gün ölü muayene işlemlerinin Mardin Devlet Hastanesi'nde yapıldığını belirten Başsavcı Özel, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için cesedin Diyarbakır Adli Tıp Kurumu'na gönderildiğini kaydetti.

"SİLAHLA İLGİLİ BİR BULGU YOK"

Açıklamada, Diyarbakır Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsi sonucunda Akpınar'ın kesin ölüm nedeninin şarapnel parçası girişleri ve iç kanama sonucu meydana geldiğinin belirtilerek, otopsi tutanağında silahla ilgili her hangi bir bulgudan bahsedilmediğini ifade etti. Özel, olayla ilgili soruşturmanın titizlikle yürütüldüğünü belirtti.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mardin Cumhuriyet Başsavcılığı Ali Akpınar Diyarbakır Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (177)

Zaza Niyaziyi Siken (Kurdan Zaza):

Oylar HDPye

124
118
yanıtYanıtla
..........:

işte bilinciniz ve fikriniz adınız da saklı buyursun beyaz türkler kibar nanoşlar

yanıt13
yanıt10
simko:

ne adaletinize ne vicdanınıza ne yargınıza ne otopsinize nede insanlığınıza inanıyoruz. 10 yaşındakikızı öldürüp başına bir silah koyup terorist diye manşetleriniz ortada

149
51
yanıtYanıtla
engin:

dünya üzerinde türk milleti kadar insaniyetli hakkaniyetli bir millet yoktur bizim çanakkalede en zor çarpışmalarda dahi insanlığımızı İngiliz Fransız arşivleri hala yazar adam gibi evinde işinde gücünde olana kimse bir şey yapmıyor eline silah alıp sokağa çıkacaksın polis vuracaksın sonrada hoşgörümü bekleyeceksin o zaman daha çok beklersin. . .

yanıt53
yanıt54
ccc:

katil pkk kürtleride öldürmekten hiç çekinmiyor

43
120
yanıtYanıtla
Can Bozkurt.:

Pkk lı şerefsizi kimin vurduğundan size ne ya. Asker polis her leşin hesabını mı verecek.

130
24
yanıtYanıtla
Kürdî zaza:

3 yaşında cocuğu terörist diyor teeeeeeeeeccccccccceeeeeee

32
105
yanıtYanıtla
efe:

ufal da cebime gir

yanıt1
yanıt0
kobra:

tipe bak pkk pişleri

97
27
yanıtYanıtla
c:

devlet devlet ise takip ettiği bu 23 kişiyi hemen terörist diye hemen alır siz karşıt cvp yazın yarın birgün evinizden alınacaksınız

yanıt0
yanıt0
Tüm 177 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title