Haberler

Başsavcı Uslu'dan Khb Genel Sekreteri Öztürk'e Ziyaret

Ordu Cumhuriyet Başsavcısı Metin Uslu, Kamu Hastaneleri Birliği(KHB) Genel Sekreteri Uzm. Dr. Hasan Öztürk'ü makamında ziyaret etti.

Başsavcı Metin Uslu'yu makamında karşılayan Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Hasan Öztürk, 20 Temmuz'da başlayan adli tatilin sona ermesi ile birlikte 2013-2014 adli yılının geçtiğimiz günlerde başladığını ve yeni adli yılın tüm adliyeye, hakim ve savcılara, adli personele hayırlı olması temennisinde bulundu.

Genel Sekreter Öztürk, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, tüm Türkiye'deki devlet hastanelerini tek bir çatı altında toplayan Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu'nun kurulmasıyla sağlık alanında tüm yurtta büyük gelişmeler yaşandığını kaydetti.

Ordu ilinde de yatırımların artarak devam ettiğini ifade eden Dr. Öztürk, hizmet kalitesinin giderek arttığını, buna paralel olarak birliğe bağlı 12 sağlık tesisinin insan sağlığı için hiçbir sınır gözetmeksizin canla başla çalıştığını söyledi.

Başsavcı Uslu ise, "Ordulu vatandaşlara daha kaliteli sağlık hizmeti sunabilmek için canı pahasına uğraşlarını devam ettiren tüm sağlık çalışanlarına ve sizlere bu kutsal görevinizde başarılar diliyorum" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Ordu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title