Haberler

Başsavcı Solmaz'dan Müsiad'a Ziyaret

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Solmaz, MÜSİAD Diyarbakır Şubesi Başkanı Özşanlı'yı ziyaret etti.

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Diyarbakır Şube Başkanı İsmail Özşanlı'yı ziyaret etti.

Başsavcı Solmaz, ziyaret esnasında yaptığı konuşmada, kentin uyuşturucu ve kapkaçla gündeme getirilmesinden rahatsız olduğunu dile getirdi.

Medyanın bu sorunları abartılı bir şekilde gündeme getirdiğini savunan Solmaz, şehrin imajının bu şekilde ciddi zarar gördüğünü ve turizmin de bundan olumsuz etkilendiğini ifade etti.

Diyarbakır'ın tarihi öneme sahip bir şehir olduğunu anlatan Solmaz, şunları söyledi:

"Diyarbakır'a hayranlık duyuyorum. Kadim bir kent olan Diyarbakır gerek eski gerekse yeni mimarisiyle muazzam bir şehir görünümüne kavuşmuştur. Şehrin gelişmesine hep birlikte katkı sunacağız. MÜSİAD ve benzeri sivil toplum kuruluşları ülke ve kent ekonomisine önemli katkılar sunuyor."

Özşanlı ise ziyartten duyduğu memnuniyeti aktararak, kentin başsavcı Solmaz gibi bürokatlara ihtiyacının olduğunu kaydetti.

Solmaz'ı yaptığı çalışmalardan dolayı tebrik eden Özşanlı, adliye binasında yapılan yenileme çalışmaları sayesinde vatandaşların eskiye nazaran hizmetlere daha kolay ulaştığını dile getirerek, şöyle konuştu:

"Geçmişte adliye binasında vatandaş girişi dar ve küçüktü. Bu nedenle oluşan kuyruklarda vatandaş mağdur oluyordu. Diğer önemli yenilik ise basın irtibat bürosunun açılması oldu. Bu sayede doğru bilgilendirme yapılması sağlanmıştır. Çalışmalarından dolayı vatandaşlar adına Başsavcı Solmaz'a teşekkür ederim." - Diyarbakır

Kaynak: AA / Yerel

Ramazan Solmaz Diyarbakır Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title