Haberler

Başsavcı Gür, Bursa Savcısı Olarak Atandı

Kastamonu Cumhuriyet Başsavcısı Tarık Gür, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu’nun yaz kararnamesi ile Bursa Savcılığına atandı.

Kastamonu Cumhuriyet Başsavcısı Tarık Gür, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun yaz kararnamesi ile Bursa Savcılığına atandı.

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun yaz kararnamesi açıklandı. Kastamonu Cumhuriyet Başsavcısı Tarık Gür, Kastamonu Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Emin Kürşat Demiralay ve Kastamonu İdare Mahkemesi Başkanı Ahmet Demir, yaz kararnamesi sonrası bir alt görevlere getirildi.

HSYK'nın yaz kararnamesine göre, Kastamonu Cumhuriyet Başsavcısı Tarık Gür, Bursa Cumhuriyet Savcılığı'na atanırken Kastamonu'ya ise Çorum Savcısı Bülent Kantarcı, Başsavcı olarak atandı. Kastamonu Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Hakim Emin Kürşat Demiralay, Gaziantep Hakimliği görevine getirilirken, yerine ise Sakarya Hakimi İsmail Ünlü atandı. Kastamonu İdare Mahkemesi Başkanı Ahmet Demir de, Trabzon İdare Mahkemesi üyeliğine atanırken, yerine de İzmir İdare Mahkemesi üyesi Ali Öksüz görevlendirildi.

Ayrıca İnebolu Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Atilla Oğuz ise, Bursa Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı oldu. Yargıtay Tetkik Hakimi Kutlu Yaman da, İnebolu Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığına getirildi. İnebolu Cumhuriyet Başsavcısı Ümit Özkan da, İstanbul Savcılığı'na atanırken yerine de, Erçiş Başsavcısı Kerem Arabacı görevlendirildi.

Öte yandan, Kastamonu İdare Mahkemesi üyesi Bekir Duran, Gaziantep İdare Mahkemesi üyeliğine, Muğla İdare Mahkemesi üyesi Ali Çakır, Kastamonu İdare Mahkemesi üyeliğine, Tekirdağ Vergi Mahkemesi üyesi Afiyet Aldemir de Kastamonu İdare Mahkemesi üyeliğine getirildi.

Kararnameye göre, Şarkışla Savcısı Vahit Özcan, Kastamonu Savcılığına, Kastamonu Hakimi Öznur Demiralay Gaziantep Hakimliğine, Kastamonu Savcısı Uğur Bahadır, Boyabat Savcılığına, Kastamonu Hakimi Öznur Eren Bahadır Boyabat Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığına, Erciş Hakimi Sinan Kart ise Kastamonu Hakimliğine atandı. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Kastamonu Tarık Gür Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title