Haberler

Basri Yıldırım; "Bir Gün Herkes Ak Partili Olacaktır"

AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, “Buradan iddia ediyorum ki; Türkiye’nin 2023, 2053 ve 2071 vizyonu süresinde bir gün herkes AK Partili olacaktır” dedi.

AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, "Buradan iddia ediyorum ki; Türkiye'nin 2023, 2053 ve 2071 vizyonu süresinde bir gün herkes AK Partili olacaktır" dedi.

Ağustos ayı AK Parti Uşak İl Danışma Meclisi toplantısında konuşan İl Başkanı Basri Yıldırım, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı seçilmesiyle, yeni Türkiye ve yeni Uşak için önemli bir mesafe kat edileceğini söyledi. Atatürk Kültür Merkezi'nde yapılan, AK Parti Uşak İl Teşkilatı'nın Ağustos Ayı Danışma Meclisi Toplantısına, İl Başkanı Basri Yıldırım, Belediye Başkanı Nurullah Cahan, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Aslan ve partililer katıldı. Açılış konuşmasını yapan AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, "Yeni Türkiye idealini hep birlikte gerçekleştireceğiz. Bunun için önümüzde çok önemli bir fırsat var ve 10 Ağustos günü yepyeni bir sayfa açacağız. Cumhurbaşkanı adayımız olan Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, seçimle göreve gelerek yeni bir çığır açacak. Yeni Türkiye, dünyaya söz söyleyen, dünya ölçeğinde hareket eden bir Türkiye'dir. Yeni Türkiye, bilgisi, üretimi ve yönetimi ile lider bir Türkiye'dir" dedi. Seçim sonucunun şimdiden belli olduğunu dile getiren Basri Yıldırım, şöyle devam etti: "Bizler AK Parti Uşak İl ve İlçe Teşkilatları olarak seçimlere hazırız ve 12'inci Cumhurbaşkanımızın Recep Tayyip Erdoğan olacağını çok iyi biliyoruz. 30 Mart seçimlerinde birleşen CHP, MHP ve paralelciler 10 Ağustos'tan sonra da birleşerek bir parti kurmalılar ve genel başkan olarak Ekmel beyi yapmalılardır. Buradan iddia ediyorum ki; Türkiye'nin 2023, 2053 ve 2071 vizyonu süresinde bir gün herkes AK Partili olacaktır." dedi.

CAHAN: SANDIKLARA SAHİP ÇIKALIM

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, 10 Ağustos günü sandıkların patlayacağını ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın zaferinin ilan edileceğini kaydetti. CHP ve MHP'nin ortak adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na gönderme yapan Nurullah Cahan, "Allah bir daha bu ülkeye İstiklal Marşı yazdırmasın diyen ve bu vatanı canı gönülden seven Mehmet Akif Ersoy'un eserini bilmeyen bir adayın Cumhurbaşkanı olmasını içimize sindiremeyiz. Halkın en önemli değerlerinden biri olan İstiklal Marşı'nı bilmeyen bir adaya, feraseti yüksek olan milletimiz oy vermez. Bizler bu seçimde Sayın Başbakanımıza en büyük desteği vereceğiz ve seçimlerden alnımızın akıyla çıkacağız" dedi. Partililerin sandıklara sahip çıkmasını isteyen Nurullah Cahan, "10 Ağustos günü, saat 7'de günü başlayalım ve akşam saat 7'ye kadar sandığı bekleyelim. 12 yıldır gecesini ve gündüzü bu ülkeye adayan Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan için 12 saatimizi seve seve feda edelim" şeklinde konuştu.

Uşak İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar da, 10 Ağustos günü Türkiye'nin yeni bir yükselme dönemine gireceğini söyledi. AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Aslan da, partisinin bütün teşkilatlarıyla seçime hazır olduğunu ve sandıklara sahip çıkacaklarını vurguladı. - UŞAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti Türkiye Uşak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title