Haberler

Başpınarlılar Dayanışma Yemeginde Buluştu

Çorum’un Osmancık ilçesine bağlı Başpınar köyünden, Osmancık’ta ikamet eden kamu çalışanları Birlik ve beraberlik yemeğinde buluştu.

Çorum'un Osmancık ilçesine bağlı Başpınar köyünden, Osmancık'ta ikamet eden kamu çalışanları Birlik ve beraberlik yemeğinde buluştu.

Düzenlenen Birlik ve beraberlik organizasyonunda yaklaşık 150 Başpınarlı akşam yemeğinde bir araya gelerek tanışma, kaynaşma ve hasretlik giderme buluşmasına dönüştü.

Kendi aralarında kaynaşmanın sağlandığı programda bir konuşma yapan Fuat Er, "Cümleten hoşgeldiniz. Osmancık'ta ikamet eden kamu çalışanları olarak bir araya gelelim, tanışma kaynaşma olsun amacıyla arkadaşlarımızla birlikte bu buluşma yemeğini organize ettik. Bundan sonra da inşallah bu organizasyonun devamı genişleyerek gelir, birlik ve beraberliğimiz bozulmaz böyle devam ederiz. Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür eder saygılar sunuyorum" dedi

Yemek sonrası uzun süren sohbette, geçmişte köyde yaşanan anılar tazelenerek duygulu anlar yaşandı. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Başpınar Osmancık Çorum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title