Haberler

Başpehlivan Yeşil'in Babasının Cenazesi, Toprağa Verildi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Mehmet Yeşil Yeşil'in taziyeleri kabul etmesi Mehmet Yeşil Yeşil'le röportaj Cenazeyi taşıması Cenaze namazı - Antalya'da Kırkpınar başpehlivanlarından olan oğlu Mehmet Yeşil Yeşil'in müsabakasını izlediği sırasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Süleyman Yeşil'in cenazesi, Cebel Mezarlığı'nda defnedildi Kırkpınar başpehlivanlarından Mehmet Yeşil Yeşil'in müsabakası sırasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden babası Süleyman Yeşil, Antalya'da toprağa verildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Mehmet Yeşil Yeşil'in taziyeleri kabul etmesi

Mehmet Yeşil Yeşil'le röportaj

Cenazeyi taşıması

Cenaze namazı - Antalya'da Kırkpınar başpehlivanlarından olan oğlu Mehmet Yeşil Yeşil'in müsabakasını izlediği sırasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Süleyman Yeşil'in cenazesi, Cebel Mezarlığı'nda defnedildi

Kırkpınar başpehlivanlarından Mehmet Yeşil Yeşil'in müsabakası sırasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden babası Süleyman Yeşil, Antalya'da toprağa verildi.

Baba Süleyman Yeşil'in (60) Aksu ilçesi Karaöz Cebel Mahallesi'ndeki cenaze namazına başpehlivan oğlu Mehmet Yeşil Yeşil'in yanı sıra Kırkpınar başpehlivanlarından Orhan Okulu ve İsmail Balaban ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Babasının tabutu başında gözyaşı döken Mehmet Yeşil Yeşil, taziyeleri kabul etti. Mehmet Yeşil Yeşil, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, babasının güreş tutkunu olduğunu söyledi.

Babasının kendisini izlerken hayatını kaybettiğini hatırlatan Mehmet Yeşil Yeşil, "Gönül verdiği er meydanlarında son nefesini verdi. Babam da ben de yaşamın da ölümün de hayırlısını istedik. Babam için inşallah ölüm hayırlıdır. Allah mekanını cennet eylesin. Tarif edilmez bir acı içerisindeyim. Ben güreşirken öldüğünden haberim yoktu. Sonradan haberim oldu. Çok üzgünüm. Gönül verdiği yerde son nefesini verdi. Benimle çok gururlanırdı. Daha da fazlasını ona göstermek isterdim ama olmadı." diye konuştu.

Süleyman Yeşil'in cenazesi, burada öğle vakti kılınan cenaze namazın ardından Cebel Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Süleyman Yeşil, Kumluca Belediyesi tarafında bu yıl 17'ncisi düzenlenen Tarım ve Seracılık Festivali kapsamında organize edilen yağlı güreşlerde, 2009 ve 2010 yıllarında Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivanlığı kazanan oğlu Mehmet Yeşil Yeşil'in güreşini izlerken kalp krizi geçirmişti. Yeşil, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Yeşil Kırkpınar Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title