Haberler

Başörtülü Niran Ünsal, Yılbaşında Perukla Sahneye Çıktı

Güncelleme:

Başörtülü sanatçı Niran Ünsal, yılbaşında Bodrum'da sahne aldı. Sahneye nasıl çıkacağı merak konusu olan Niran Ünsal, sahneye perukla çıktı.

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde yeni yılda ünlü sanatçı Niran Ünsal sahne aldı. Peruk ile sahneye çıkan sanatçı, Bodrumluları coşturdu.

"TABİ Kİ TÜRBANLA SAHNEYE ÇIKMIYORUM"

Bir otelde sahne alan Ünsal, programı öncesinde röportaj verdi. Ünsal, "Herkese mutlu bereketli sağlıklı sevdiklerimizle bir arada olacağımız güzel bir yıl temenni ediyorum. Dostluk barış huzurda bizinle olsun 2015 güzel geçti. Mücadele dolu geçti, her zaman ve hepimiz için olduğu gibi. Güzel keyifli bir yıl oldu. Yorucu yanları vardı, mutlu olan yanları vardı. Hayat zaten öyle değil mi Hiçbir mutluluk ve hiçbir mutsuzluk daimi değil hayatta. Hepsi birer an. O yüzden bizler o mutluluk anlarını ve mutsuzluk anlarını çok fazla abartmadan yaşamalıyız dedi. Sahneye nasıl çıkacağı merak konusu olan Ünsal, Tabi ki türbanla sahneye çıkmıyorum. Dünyada da, Türkiye'de de hiçbir sahne sanatları ve görsel sanatlar ile ilgilenen ve gerçek anlamda inancını yaşayan insanlar, türbanla sahneye çıkmıyorlar. Ne bir sinema sanatçısı, ne bir tiyatro sanatçısı, ne bir balerin bu güne kadar gördünüz mü, ne bir operet, bir şarkıcı müzisyen sahneye türbanı ile çıkmadı bugüne kadar. Ne Cumhuriyet tarihinde ne de öncesinde. Osmanlı döneminde vardır belki, zaten saraydan geliyor bizim kendi öz müziğimiz Türk musikisi dediğimiz. Ama sahne sanatları ve görsel sanatlar maalesef bunu kaldırmıyor. Dolayısıyla bende çeşitli peruklar, aksesuarlar ile sahneye çıkıyorum. İşimi yapmaya devam ediyorum" dedi.

SESİNİ AÇMAK İÇİN AYVA YEDİ

Röportaj yapmaya elinde ayva ile gelen sanatçı ayva ile ilgili önemli bilgiler verdi. Ünsal, Ayva sesimi açmak için kullandığım bir meyve. Sahneye çıkmadan önce mutlaka ayva yiyorum. Yani ayvayı yiyoruz öyle çıkıyoruz sahneye. Dolayısıyla da ses tellerini temizlediği için ayva çok yararlıdır. Buradan müzisyen ve yorumcu arkadaşlarıma da tavsiyemdir. Ayva ses tellerini temizler, mevsiminde olan ayvayı tüketin lütfen dedi.

ŞAMPANYA PATLATILDI

Ardından sahneye çıkmaya hazırlanan Ünsal, hayranları ile hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi. Ünsal sahneye 2013 yılında hayatını kaybeden Müslüm Gürses'in Hangimiz Sevmedik şarkısı ile çıktı. Arap Saçı ile de sahne performansına devam eden Ünsal, yeni ve eski albümlerindeki şarkılarında yer verdi. Ardın yeni yıl için 10'dan geriye sayan Ünsal, otel personeli ve davetliler ile birlikte karşıladı. Yeni yılın ilk dakikalarında ise otel personeli sahnede şampanya patlattı.



Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Niran Ünsal Bodrum Muğla Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER!!!?? TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor?
500

Yorumlar (89)

hadi beee:

Insan basortusunu saci boynu gorunmesin diye takar. Sen ne yapmissin boyle kimi kandiriyorsun keske sacini saklayacagina vucut hatlarini saklasaydin yuzunu gozunu boyalarla boyamasaydin da sacin acik olaydi..

149
0
yanıtYanıtla
elif:

Bu Kadar makyaj hatlarini belli eden kiyafet, basinda peruk olmus olmamis ne farki varki kendinimi kandiriyor.

71
0
yanıtYanıtla
HADİS-İ ŞERİF:

Şarkı söyleyen kadını dinlemek ve yüzüne bakmak haramdır. [Taberani]

51
10
yanıtYanıtla
şevket şensoy:

kapalılık sadece saçları kapatmaktan ibaret DEĞİLDİR. . . Saç kapalı ya da peruklu-boyun açık altında dapdar elbise ile KAPALILIK OLMAZZ. . . Bu şekilde ancak açıklardan daha çok DİKKAT ÇEKİCİLİK olurr. . . . Kapalılık bileklerin hizasından eller ve ayaklar ve de çene-alın ve yanakların hizasından yüz dışındaki tüm vucudun, vucut hatları asla belli olmayacak şekilde bol ve örtücü kıyafetler ile kapatılmasıdır. . . . kalça, göğüsler, bacaklar vs. hiç belli olmamalıdır. . .

55
2
yanıtYanıtla
AMobil-IOS:

AKP VE SÖZDE HACI VE HOCALARIN TÜRKIYESI.....

35
15
yanıtYanıtla
BİRİ:

şimdi bu kadın kapansa ne kapanmasa ne !! İşte bunlar YOBAZ, ÖRÜMCEK BEYİNLİ yaratıklar.

38
6
yanıtYanıtla
hukuk:

utanmazlar, dinle böyle dalga geçilir mi ?

39
3
yanıtYanıtla
cinnahh:

iste akp muslumanligi burudr

17
22
yanıtYanıtla
TUHAF:

kapandım diyon daha sahneye çıkıp şarkı söylüyon milleti harama sokuyon

38
1
yanıtYanıtla
MEVLANA:

ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol.

31
0
yanıtYanıtla
Tüm 89 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title