Haberler

Başkonsolos Rahim Morina Ceyhan'da

Kosova Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Rahim Morina, Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk’ü ziyaret etti.

Kosova Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Rahim Morina, Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk'ü ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Başkonsolosu Rahim Morina, "Kosova ile hem iş geliştirme ve ekonomik alanda hem de eğitim alanında ilişkilerimizi güçlendirmek istiyoruz. Ceyhan'da iş adamları ve üniversite yetkilileri ile de işbirliği görüşmeleri yapacağız. Belediye başkanımıza gösterdiği ev sahipliğinden ve nezaketinden dolayı çok teşekkür ederim" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Alemdar Öztürk ise, "Kosova Cumhuriyeti ile olan ilişkilerin her alanda en üst düzeye çıkması gerektiğine inanarak Ceyhanlı iş adamlarımızın da Kosova ile ekonomik ilişkilerini güçlendirmeleri gerektiğini tavsiye ediyorum. Osmanlı döneminin önemli izlerinin bulunduğu Kosova'yı gezerek tanımak gerekiyor" diye konuştu.

Yapılan görüşmelerin ardından Başkan Alemdar Öztürk ve Başkonsolos Rahim Morina birlikte ilçede faaliyet gösteren çeşitli fabrikaları dolaşarak yetkililerden bilgiler aldılar. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kosova Cumhuriyeti Alemdar Öztürk İstanbul Ceyhan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title