Haberler

Basketbolun Şampiyonlarından Belediyeye Ziyaret

Güncelleme:

Batman Tekerlekli Basketbol takımı oyuncu ve antrenörleri Belediye Eşbaşkanları Sabri Özdemir ve Gülistan Akel'i ziyaret etti.

Bölge Şampiyonu olan Engelli sporcular belediye eş başkanlarıyla görüştü

Bölgesel Lig D Gurubu 2014-15 sezonu şampiyonu olan Batman Tekerlekli Basketbol takımı oyuncuları ve antrenörleri Batman Belediyesi Eşbaşkanları Sabri Özdemir ve Gülistan Akel'i ziyaret etti.

Gurubunda şampiyon olan ve 1. Lig'e yükselmek için 16 Mayıs'ta Antalya'da Play-off karşılaşmasına çıkacak olan Batman Tekerlekli Basketbol takımı oyuncuları ve antrenörleri, bugüne kadar kendilerine destek olan Batman Belediyesine teşekkür etmek için Eşbaşkanlar Özdemir ve Akel'i ziyaret ederek plaket verdi.

Engelli oyuncuları ve antrenörleri başkanlıkta kabul eden Eşbaşkanlar Özdemir ve Akel, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Batman Tekerlekli Basketbol takımının gurubunda gösterdiği başarıyı kutladı.

Batman Belediyesi olarak takımın gösterdiği başarının kendilerini çok mutlu ettiğini ifade eden Eşbaşkanlar Özdemir ve Akel, takımın Antalya'da da aynı başarıyı göstereceğine ve birinci lige çıkacağına inandıklarını dile getirdi.

Kaynak: Temsilci / Spor

Gülistan Akel Sabri Özdemir Antalya Batman Yerel Spor Haberler

Bakmadan Geçme

VAPUR SEFERLERİ İPTAL Mİ? 18 Nisan İstanbul'da vapur seferleri iptal mi edildi? Yeşim Akıncı kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Yeşim Akıncı kaç yaşında, nereli? Yeşim Akıncı biyografisi! Metin Akpınar'ın kızı kim? Duygu Nebioğlu kimdir, kaç yaşında? Duygu Nebioğlu'nun ablası ve annesi kim? Uraz Kaygılaroğlu olayı nedir? Kaygılaroğlu neden linç edildi? Açıklama yaptı mı? RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ: Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title