Haberler

Basketbolun Geleceği Gençler Karesi'de

Karesi Belediyesi bünyesinde kurulan Karesispor, basketbol dalında 30 Nisan, 2-3 Mayıs tarihlerinde düzenlediği "Karesi Basketbol Kuruluş Turnuvası" ile camiada "bende varım" dedi.

Türkiye'nin önde gelen takımları Fenerbahçe Ülker, Darüşşafaka Doğuş, Bandırma Kırmızı basketbol takımlarının katıldığı turnuvaya OnHann Hotel'de düzenlenen gala damga vurdu. Karesispor tarafından dört gün boyunca ağırlanan genç oyuncular birbirlerini yakından tanıma imkanı buldu. OnHann Hotel'de düzenlenen Kuruluş Galası'na Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Karesispor Başkanı Ahmet Ayan, Ak Parti Karesi İlçe Başkanı Kemal Aydemir ve turnuvada maça çıkan takımların oyuncuları katıldı.

Karesi Belediyesi olarak spora destek olmayı amaçlayan bir başkan olduğunu belirten Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "30 Nisan, 2-3 Mayıs tarihlerinde Karesispor basketbol takımının kuruluşunu Türkiye'ye duyurmak, vizyonumuzu ortaya koymak ve basketbol camiasına yapmak istediklerimizin mesajını vermek adına turnuvayı düzenledik. Basketbolun bizde ayrı bir yeri var çünkü salon sporları Balıkesir'in geninde var. Büyük kulüplerimizi Balıkesir'e davet ediyoruz. Spor dallarımızla Balıkesir'imizi tanıtmak istiyoruz. Basketbolda zekiliğin çevikliğin etkili olduğunu izlediğim maçlarda gördüm. Basketbola yaptığımız desteği değerlendirmek adına Türkiye'nin en iyi takımlarının aramızda olduğu için gururluyuz. Balıkesir'e yeniden gelmenizi diliyorum" dedi.

Karesispor Baş Antrenörü Anıl Uyanık ise, "Karesispor olarak basketbolda ciddi anlamda Türkiye'de varlığımızı hissettirmek istiyoruz. Karesi yıldızını, imasıyla, prestijiyle Türkiye çapında ortaya koymak istiyoruz. Spora desteklerinden dolayı Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'a teşekkür ederim" şeklinde konuşurken, Bandırma Kırmızı baş antrenörü Menderes Gümüşdal ise "Turnuvayı düzenlediğiniz için çok memnun kaldık. Uzun yıllardır Türkiye çapında gençler kategorisinde böyle bir organizasyon düzenlenmemişti. Organizasyon sayesinde basketbolun dışında dört takımın dostluk kazanmasını sağladınız" diye konuştu.

Darüşşafaka Doğuş baş antrenörü Hasan Serbest ve Fenerbahçe Ülker Baş Antrenörü Metin Ağırbaşoğlu ise, "Gençlere bu kadar değer verilen bir turnuvayı ilk defa görüyoruz. Bu başarı Karesi Belediyesi ve ekibinin başarısıdır. Her şey için çok teşekkür ederiz. Gençlerin bir birileri ile kaynaması için her şey düşünülmüş. Türkiye şampiyonası öncesinde böyle turnuva bizim içinde çok faydalı oldu" diye kaydetti. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fenerbahçe Ülker Balıkesir Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title