Haberler

Basketbolda Nişantaşı Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ile Karşılaştı

Nişantaşı Üniversitesi ile Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Erkek Basketbol Takımları Ünilig 2. hafta mücadelesinde karşı karşıya geldi. Müsabakanın tamamında etkili bir oyun ortaya koyan Nişantaşı Üniversitesi maçtan 90 – 61'lik skorla galip ayrıldı.

Maça iki taraf da karşılıklı sayılarla başladı. Nişantaşı Üniversitesi'nden Kerem Yılmaz ve Burak Nurkan'ın skorer oyunuyla 2. periyottan itibaren Nişantaşı Üniversitesi farkı açmaya başladı ve ilk yarıyı 43 – 33 önde kapattı. Maçın ikinci yarısında da baskılı ve iyi oyununa devam eden Nişantaşı Üniversitesi maçtan 90 – 61 galip ayrıldı.

Takımın koçu Taylan Dündar, "Nişantaşı Üniversitesi spor alanında da zirvede olmak istiyor. Üniversitemiz spora önemli yatırımlar yapıyor, basketbolda üniversitenin hedef sporlarından biri. Ünilig'de ilk senemizde oldukça genç bir kadroyla mücadele ediyoruz ve hedefimiz üst sıraları zorlamak" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Kerem Yılmaz Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title