Haberler

Basketbolda Maçın Ardından

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi play-off yarı final ilk maçında Mersin Büyükşehir Belediyespor'a 85-80 yenilen Hatay Büyükşehir Belediyespor'un başantrenörü Ekin Baş, play-off yarı final maçlarında 3 galibiyet alan takımın finale çıkacağını hatırlatarak, "Bunu unutmadan maçlara hazırlanmaya devam edeceğiz.

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi play-off yarı final ilk maçında Mersin Büyükşehir Belediyespor'a 85-80 yenilen Hatay Büyükşehir Belediyespor'un başantrenörü Ekin Baş, play-off yarı final maçlarında 3 galibiyet alan takımın finale çıkacağını hatırlatarak, "Bunu unutmadan maçlara hazırlanmaya devam edeceğiz." dedi.

Baş, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, maçta istedikleri gibi organize olamadıklarını, çok fazla şut ve kolay atışlar kaçırdıklarını kaydetti.

Henüz hiçbir şeyin bitmediğini ve önlerindeki maça hazırlanacaklarını aktaran Baş, şunları söyledi:

"Öncelikle son üç maçımızı sakatlığından dolayı Katsiaryna Snytsina'sız oynuyoruz. O, bizim için çok önemli bir oyuncu. Bugün onun yerine oynayan Türk arkadaşlarımız vardı. Onlar da gayet iyi mücadele ettiler ve ellerinden geleni yaptılar. Daha biten bir şey yok. Play-off yarı finalde 3 galibiyet alan takım kazanacak. Bunu unutmadan maçlarımıza hazırlanmaya devam edeceğiz."

Mersin Büyükşehir Belediyespor cephesi

Mersin Büyükşehir Belediyespor Antrenörü Dursun Katkat ise yolun sonuna yaklaştıklarını ve zorlu maçların kendilerini beklediğini

Seyir zevki yüksek bir maç olduğunu bildiren Katkat, şöyle devam etti:

"Maçın zor geçeceğini biliyorduk. Daha önce iki kez Hatay takımına karşı yenildik. İyi ve dirençli bir takım nihayetinde ve dirençlerini sahaya koydular. Ancak biz de maça iyi çalışmıştık. Seriye 1-0 önde başladığımız için kendimizi şanslı sayıyoruz. Sıra ikinci maçta. Pazartesi günü inşallah ikinci maçı da burada alarak 2-0 gitmek istiyoruz. Seyirci çok iyiydi. Ev sahipliğinden dolayı Hatay'a teşekkür ediyoruz."

Kaynak: AA / Spor

Büyükşehir Belediyespor Bilyoner Mersin Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title