Haberler

Basketbolda Maçın Ardından

Spor Toto Basketbol Liginin 26. haftasında sahasında Banvit'i 94-86 mağlup eden Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor'un başantrenörü Aleksandar Trifunovic, "Bu galibiyete çok ihtiyacımız vardı. Çok çok önemli bir galibiyet aldık" dedi.

Trifunovic, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, rakipleri karşısında oyunun sonuna kadar takım gibi mücadele ettiklerini söyledi.

Galibiyetten ve mücadelelerinden dolayı oyuncularını kutlayan Trifunovic, şunları kaydetti:

"Bu galibiyete çok ihtiyacımız vardı. Çok çok önemli bir galibiyet aldık. Beni bu maçta bir şey galibiyetten daha fazla sevindiriyor, o da oyuncularım bugün takım olduklarını gösterdi. Bugün her oyuncum takım gibi oynadı. Hücum ve savunma adına herkes üzerine düşeni yaptı. Önümüzde 4 maçımız kaldı. İkisi evimizde. Kalan haftalarda bu maçın örnek olmasını istiyoruz. Aynı performansı ve takım oyununu herkesten bekliyorum."

Banvit Başantrenörü Selçuk Ernak ise Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor takımını tebrik ederek, "Çok istekli ve sert bir şekilde oynadılar. İyi bir galibiyet aldılar. Sezonun kalan kısmında kendilerine başarılar diliyorum. Sanıyorum bu sezon Türkiye liginde oynanan en sert maç bu oldu. Keşke televizyon verseydi. Herkes böyle sert bir basketbolun Türk basketboluna faydası olacağını görürdü." diye konuştu.

Kaynak: AA / Spor

Banvit Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title