Haberler

Basketbolda Maçın Ardından

Rönesans TED Ankara Kolejliler Başantrenörü Hasan Özmeriç, Spor Toto Basketbol Ligi'nde Banvit'i 101-99 yendikleri karşılaşmada aldıkları galibiyetin, gelecekteki maçlara daha güvenli çıkmalarını sağlayacağını söyledi.

Özmeriç, mücadelenin ardından düzenlediği basın toplantısında, Banvit karşısında çok önemli bir galibiyet aldıklarını belirtti.

Sezon başından itibaren sakatlıklarla uğraştıklarını ve hiçbir maça tam kadro çıkamadıklarını ifade eden Özmeriç, "Bu maçta da Sanikidze'yi sakatlığı nedeniyle kullanamadık. Banvit, çok iyi bir takım ve çok iyi bir kenar yönetimine sahip. Bu galibiyet, gelecek maçlar için daha güvenli olmamızı sağlayacak" diye konuştu.

Banvit cephesi

Banvit Başantrenörü Selçuk Ernak, maçın sonunda galibiyeti hak edecek şekilde oynamadıklarını kaydetti.

Ernak, maçı kazanabilecekleri noktalarda çok top kaybettiklerini ya da faul atışlarını kaçırdıklarını anlatarak, "Maç içinde arzu ettiğimiz hücum temposunu yakalayamadık. Maçın sonunu 5 kısayla oynamak zorunda kaldık. Umarım bu maçı telafi etme şansımız olur" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Yerel

Banvit Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title