Haberler

Basketbolda Maçın Ardından

Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca, deplasmanda kazandıkları maçın THY Avrupa Ligi C Grubu'nda karşılaşacakları Barcelona Lassa maçı öncesi güzel moral olduğunu söyledi.

Sarıca, maçın ardından yaptığı basın toplantısında, Ankara'daki terör saldırısından duyduğu üzüntüyü belirterek, hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diledi.

Deplasmanda kazandıkları maçla sezona iyi başladıklarını kaydeden Sarıca, maçın büyük bir kısmında başarılı olduklarını ifade etti.

Sarıca, karşılaşmaya giren tüm oyuncuların katkı sağladığını dile getirerek, "Kerem Gönlüm ve Akif Egemen Güven, hem Pınar Karşıyaka hem de Türk basketbolu için önemli oyuncular. Kerem'in basketbola döndüğünü görüyorum. Bütün oyuncularımı kutluyorum. Barcelona Lassa maçı öncesi güzel moral oldu" şeklinde konuştu.

Beşiktaş Sompo Japan cephesi -

Siyah-beyazlı takımın Başantrenörü Henrik Dettmann ise Pınar Karşıyaka'nın beraber oynamayı bilen ve birbirlerini çok iyi tanıyan bir takım olduğunu vurguladı.

Çok iyi bir oyunculara sahip olduklarını kaydeden Dettman, "Henüz çeşitli sebeplerden dolayı takım olduğumuzu söyleyemem. 3 haftadır çalışan bir takımız ve maalesef 3 haftada takım olamazsınız. Takım olmanın sancılı olacağının ve zaman alacağının farkındayız. Daha iyi olacağımızı düşünüyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA / Yerel

Pınar Karşıyaka Ufuk Sarıca Lassa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title