Haberler

Basketbolda Maçın Ardından

Türkiye Basketbol Ligi'nde deplasmanda Muratbey Uşak Sportif'e mağlup olan Royal Halı Gaziantep'in başantrenörü Jurij Zdovc, sert oynayamadıkları için yenildiklerini söyledi.

Türkiye Basketbol Ligi'nde deplasmanda Muratbey Uşak Sportif'e mağlup olan Royal Halı Gaziantep'in başantrenörü Jurij Zdovc, sert oynayamadıkları için yenildiklerini söyledi.

Zdovc, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, oyuncularının tüm hafta maç için yapılan hazırlıkları sahaya yansıtamadıklarını kaydetti.

Muratbey Uşak Sportif'in iyi bir takım olduğunu bildiklerini vurgulayan Zdovc, "Savunmada bencil oynayan oyuncularımız vardı. Zamanında paslar veremedik, boşlukları bulamadık. Oyuncularımız bugün Uşak Sportif'e karşı çok yumuşak oynadı. Bir haftadır bu maça hazırlanıyorduk, sert bir oyun oynayamadığımız için kaybettik. Uşak ekibini kutluyor"  diye konuştu.

- Muratbey Uşak Sportif cephesi

Muratbey Uşak Sportif Başantrenörü Ozan Bulkaz'ın cezalı olduğu için katılamadığı basın toplantısında takım kaptanı İbrahim Yıldırım, çok zor bir maçı kazanarak ligde rahatladıklarını söyledi.

Rakibin son haftalarda çok iyi mücadele ettiğini belirten İbrahim, "Bu maç bizim için dönüm noktasıydı. Ligde kalmayı başardık, bu sezon gerçekten zordu. Önümüzde üç maç daha var, zor da olsa play-off'u kovalayacağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Yerel

Royal Halı Uşak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title