Haberler

"Hatalarımız Olsa da Müsabakayı Kazanmak Önemliydi"

Güncelleme:

Türkiye Basketbol Ligi'nde Torku Konyaspor'u mağlup eden Pınar Karşıyaka'nın Başantrenörü Ufuk Sarıca, "Hatalarımız olsa da müsabakayı kazanmak önemliydi" dedi.

Sarıca, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, zorlu bir haftayı geride bıraktıkları, Karadağ deplasmanının ardından Torku Konyaspor maçına konsantre olup oynamanın kolay olmadığını söyledi.

Rakiplerinin de lige iyi başladığını hatırlatan Sarıca, şöyle konuştu:

"Torku Konyaspor yeni kurallardan iyi yararlanan ekiplerden biri. Onlar bir haftadır bu maça hazırlanıyor. Biz neredeyse 1 çalışma yapabildik. Bu bakımdan maçın sonunda hatalar olsa da müsabakayı kazanmak önemliydi. Zorlu bir haftayı geride bıraktık. Önümüzdeki haftayı da 2 galibiyetle kapatıp, İzmir'e dönmek istiyoruz."

Torku Konyaspor cephesi

Torku Konyaspor Başantrenörü Aziz Bekir de yoğun bir tempo içinde olan Pınar Karşıyaka önünde büyük bir fırsatı kaçırdıklarını söyledi.

Rakiplerinin tecrübesiyle ve oyuncu kalitesiyle müsabakayı galip tamamladığını kaydeden Bekir, "İlk devreyi lehimize bitirmeliydik ama yapamadık. İkinci devrede bulduğumuz 3 sayılık basketler maçın temposunu değiştirdi. Yaptığımız hatalar ve düşük şut yüzdemiz nedeniyle mağlup olduk" dedi. - İzmir

Kaynak: AA / Spor

Pınar Karşıyaka Torku Konyaspor Ufuk Sarıca Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title