Haberler

Basketbolda Maçın Ardından

Spor Toto Basketbol Süper Ligi play-off yarı final serisi ilk maçında Darüşşafaka Doğuş'u 94-72 yenen Fenerbahçe'nin başantrenörü Zeljko Obradovic, aradaki sayı farkından ziyade kazanmanın önemli olduğunu söyledi.

Spor Toto Basketbol Süper Ligi play-off yarı final serisi ilk maçında Darüşşafaka Doğuş'u 94-72 yenen Fenerbahçe'nin başantrenörü Zeljko Obradovic, aradaki sayı farkından ziyade kazanmanın önemli olduğunu söyledi.

Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Obradovic, "Darüşşafaka Doğuş'a karşı nasıl oynamamız gerektiğini iyi biliyoruz. Çok agresif savunma yapan bir takım. İlk çeyrek çok iyi oynadılar. Biz oyunumuzu değiştirdik ve hücumda genel olarak çok iyiydik. Play-off maçlarında skor farkı veya diğer şeyler önemli değil. Önemli olan kazanmak ve sonraki maça hazır olmak. Bir kere daha taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Finallere çıkmak için hep yanımızda olsunlar." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin genç oyuncularından Egehan Arna ise kendileri için kolay bir maç olmayacağını bilerek sahaya çıktıklarını ve ikinci yarıda iyi oynayarak galip geldiklerini kaydetti.

Darüşşafaka Doğuş cephesi

Darüşşafaka Doğuş Başantrenörü David Blatt, Fenerbahçe'nin çok iyi oynayarak maçı kazandığını dile getirdi.

Seride sadece bir maçın geride kaldığını vurgulayan Blatt, "Bu sadece serinin ilk maçıydı. Fenerbahçe çok iyi oynadı, biz ise iyi oynayamadık. Bu kadar basit. Bahanemiz ya da buna dair anlatacak bir hikayemiz yok." diye konuştu.

Darüşşafaka Doğuş oyuncularından Birkan Batuk ise istedikleri direnci sahaya koyamadıklarını ve Fenerbahçe'nin yüzdeli atışlarıyla sahadan galip ayrıldığını aktardı.

Kaynak: AA / Spor

Zeljko Obradovic Fenerbahçe Doğuş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title