Haberler

Basketbolda Maçın Ardından

Spor Toto Basketbol Ligi play-off çeyrek final ikinci maçında Fenerbahçe'ye 81-64 yenilen Muratbey Uşak Sportif'in başantrenörü Ozan Bulkaz, play-off serisini istedikleri gibi oynayamadıklarını ve 2-0 geri düşerek, elendiklerini söyledi.

Bulkaz, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, sezonu play-off çeyrek final serisiyle tamamladıklarını kaydederek, "Play-off serisini istediğimiz gibi oynayamadık ve elendik. Çalıştıklarımızı sahaya iyi yansıtamadık, Fenerbahçe karşısında serinin üçüncü maçına gidebilirdik ama sezon bitti. Sezon için oyuncularıma, taraftarımıza, yöneticilerime, Uşak halkına teşekkür ediyorum. Bence iyi bir sezon geçirdik. Play-off oynadık. Güzel maçlar kazandık. İyi eğlendik." diye konuştu.

Fenerbahçe cephesi

Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic ise çok iyi bir oyunla önemli bir galibiyet aldıklarını ifade etti.

Muratbey Uşak Sportif'in güçlü bir rakip olduğunu kaydeden Obradovic, "Muratbey Uşak Sportif'i gerçekten tebrik etmek istiyorum. Bence kendileri açısından muhteşem bir sezon geçirdiler. Maça gelince bugün gerçekten çok ciddi oynadık ve maçı kazanmamızdaki anahtar buydu." ifadelerini kullandı.

Sırp başantrenör, THY Avrupa Ligi'nde final oynadıkları için rakiplerinin kendilerini tebrik ettiğini ve çiçekle karşıladığını anlatarak, "Rakibimiz Uşak takımına çok teşekkür etmek istiyorum. Maçın başında çok nazik bir şekilde davranıp, Fenerbahçe olarak bizi tebrik etmek üzere bir çiçek verdiler. Çok nazik bir davranıştı gerçekten. Ayrıca takımın başantrenörü Ozan Bulkaz'a da teşekkür ediyorum. Çünkü kendi hislerini çok nazik ve güzel bir şekilde bana aksettirdi." şeklinde görüş belirtti.

Obradovic, dün gece saat 01.30 civarında otele gittiklerini belirterek, "Geldiğimizde çok ciddi bir Fenerbahçe taraftar grubu bizi karşıladı ve tezahüratlar yaptı. Bu gerçekten takımımıza olan taraftar aşkını ve desteğini gösteriyor." diye görüş bildirdi.

Kaynak: AA / Spor

Zeljko Obradovic Fenerbahçe Uşak Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title