Haberler

Basketbol - Uşak Sportif-Siauliai Maçının Ardından

Potada maçın ardından- Uşak Sportif Başantrenörü Bulkaz: "Lider ekibi net bir skorla yendik"UŞAK (AA) - Basketbolda, FIBA EuroChallenge Kupası H Grubu üçüncü maçında, Litvanya'nın Siauliai takımını yenerek grupta ikinci galibiyetini alan Uşak Sportif'te başantrenör Ozan Bulkaz, lider takımı net bir skorla yendiklerini söyledi.

Potada maçın ardından- Uşak Sportif Başantrenörü Bulkaz: "Lider ekibi net bir skorla yendik"UŞAK (AA) - Basketbolda, FIBA EuroChallenge Kupası H Grubu üçüncü maçında, Litvanya'nın Siauliai takımını yenerek grupta ikinci galibiyetini alan Uşak Sportif'te başantrenör Ozan Bulkaz, lider takımı net bir skorla yendiklerini söyledi. Bulkaz, maçın ardından kızı Elif ile katıldığı basın toplantısında, iyi mücadele ettikleri maçtan galip ayrıldıklarını, bu nedenle de mutlu olduklarını söyledi. Grup lideri Siauliai'nin önemli bir ekip olduğunu ifade eden Bulkaz, "Lider ekibi net bir skorla yendik. Ben çok keyif aldım. Uşak'a bu mutluluğu yaşattığımız için çok mutluyuz. Orhan'ın sakatlığında dar bir rotasyonla üç günde birçok uzak deplasmanlara gidip, iyi maçlar çakırdık. Maça iyi konsantre olmuştuk. Savunmada etkiliydik. Kazanmaya devam edeceğiz. İyi mücadele ediyoruz" diye konuştu.Uşak Sportifli Rahim Rızvanoğlu ise zor maçlara çıktıklarını belirterek, "Gruptan çıkma şansımızı arttırdık. İyi bir galibiyetti. Taraftarımıza teşekkür ediyorum" dedi.- Siauliai cephesiSiauliai Başantrenörü Gediminas Petrauskas ise çok önemli ve zor bir maç oynadıklarını kaydederek, şöyle konuştu: "Maçın ilk iki periyodunda istediğimiz pozisyonları bulduk ve bir ara 10 sayı öne geçtik. Devrenin sonuna doğru Uşak ekibi dengeyi kurdu. Çok ciddi bir taraftar vardı. Onlara karşı oynamak zordu. Uşak ekibinden çok daha fazla hücum yaptık ama üçüncü ve dördüncü periyotta sayı üretemedik. Gerçekten çok zor maçtı."Litvanya ekibinin oyuncusu Vytautas Sulskis ise güzel bir maç olduğunu belirterek, "Uşak ekibi güçlü bir takım. Savunmada yeterince sert olamadık" ifadesini kullandı. -Basketbol -Uşak Sportif-Litvanya'nın Siauliai maçının ardından - UŞAK

Kaynak: AA / Spor

Litvanya Uşak Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title