Haberler

Barcelona: 84 Galatasaray Liv Hospital: 63

Güncelleme:

Galatasaray Liv Hospital, THY Avrupa Ligi play-off çeyrek final serisinin ikinci maçında Barcelona'ya 84-63 yenildi.

Galatasaray Liv Hospital, THY Avrupa Ligi play-off çeyrek final serisinin ikinci maçında Barcelona'ya 84-63 yenildi.

Çeyrek final serisindeki ilk maçı da 88-61 kazanan İspanyol ekip, bu galibiyetle seride 2-0 öne geçti. Üç galibiyete ulaşan takımın tur atlayacağı serinin 3. maçı 20 Nisan Pazar günü İstanbul'da oynanacak.

Dengeli giden ilk dakikaların ardından periyodun ortalarından itibaren hücuda daha isabetli oynayarak kolay sayılar bulan Barcelona ilk çeyreği 21-8 önde tamamladı.

İkinci periyodada üst üste sayılar bularak başlayan ev sahibi ekip, hücumdaki üretkenliğine karşılık veremeyen Galatasaray Liv Hospital karşısında 15. dakikada 19 sayı farklı (34-15) üstünlüğü yakaladı. Sarı-kırmızılı ekip hücumlarda ve savunmada Mensah-Bonsu ile etkili olarak farkı kapatmaya çalıştıysa da Barcelona, 18. dakikada Olson'un üçlüğüyle farkı 21'e (43-22) taşıdı. Mücadelenin ilk yarısı 43-25 Barcelona üstünlüğüyle tamamlandı.

Üçüncü periyoda iki takım da tutuk başladı. Üst üste boş dönülen hücumların ardından periyodun ortalarına doğru savunmadaki baskısını artırarak rakibine sayı attırmayan sarı-kırmızılılar, Erceg ve Ender'in sayılarıyla 7-0'lık bir seri yakalayarak 26. dakikada farkı 11'e (46-35) düşürdü. Tempo yakalayan Barcelona Sada ve Oleson ile üst üste sayılar bularak 28. dakikada farkı 19'a (54-35) getirdi. Maçta kontrolü elinde tutan İspanyol ekip 30. dakikada Dorsey'in smacıyla 22 sayı farkı (61-39) yakaladı. Galatasaray Liv Hospital'da Ender Arslan'ın basketinin ardından Barcelona son çeyreğe 61-41 önde girdi.

Son periyodun başında 66-41'lik skorla 25 sayı farkı yakalayan ev sahibi takım, karşılaşmayı 84-63 kazandı.

Çeyrek final serisinin ilk maçında sol ayak bileğinden sakatlanan Carlos Arroyo, karşılaşmada forma giyemedi.

İspanyol ekipte bu akşamki mücadelede ilk periyotta 5 dakika forma giyen Navarro, yaşadığı sakatlık sorunu nedeniyle mücadeleye devam edemedi. - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

Galatasaray Liv Hospital İstanbul Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title