Haberler

Basketbol: Tekerlekli Sandalye Bölgesel 2. Lig B Grubu

Gümüşhacıköy Hayat Engelliler: 64 Samsun Kuzey Yıldızı Engeliler: 24.

Tekerlekli Sandalye Bölgesel 2. Lig B grubu basketbol liginde Gümüşhacıköy Hayat Engelliler, ligin ikinci maçında sahasında Samsun Kuzey Yıldızı Engelliler takımını 64-24 mağlup etti.

Gümüşhacıköy Spor Salonundaki maçın ilk periyodu 10-10 berabere tamamlandı. İkinci periyotta üstünlüğü ele geçiren ev sahibi ekip, soyunma odasına 22-12 önde gitti.

Üçüncü periyodu 42-16 önde tamamlayan Gümüşhacıköy Hayat Engeliler, son çeyrekte de üstünlüğünü sürdürerek maçtan 64-24 gibi farklı bir skorla ayrılan taraf oldu.

Gümüşhacıköy Hayat Engelliler Kulübü Başkanı Serdar Özkoparan, maçın ardından yaptığı açıklamada, ligin ilk maçlarının her zaman sıkıntılı olduğunu ancak bu sezon çok iyi bir oyun oynayarak farklı galibiyetle karşılaşmadan ayrılmayı başardıklarını söyledi.

Hedeflerinin süper lig olduğunu ifade eden Özkoparan, şunları kaydetti:

"Sezona yaklaşık 3 aydır çok iyi hazırlandık. Çalışmalarımızın verimli geçtiğini bugünkü maçta gördük. Bu sezon hedefimiz şampiyonluk ve bunu da başaracağımıza inanıyorum. Ben bütün sporcularımı ve bizi desteklemeye gelen tüm taraftarlarımızı tebrik ediyorum."

Gümüşhacıköy Belediye Başkanı Zehra Özyol ise her iki takımın sporcularına çiçek takdim ederek 3 Aralık Dünya Engelliler günlerini kutladı. - Amasya

Kaynak: AA / Yerel

Gümüşhacıköy Samsun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title