Haberler

Basketbol Öğrencilerini Taşıyan Minibüs Kaza Yaptı

Balıkesir’de basketbol spor öğrencilerini taşıyan minibüs kaza yaptı.

Balıkesir'de basketbol spor öğrencilerini taşıyan minibüs kaza yaptı. Yola çıkan bir araca vurmamak için refüjü aşarak karşı şeride geçen minibüste bulunan çocuklardan 1'i hafif şekilde yaralanırken, 5 öğrenci de yaşadığı şok nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

Balıkesir'de bir basketbol kulübünün spor okulu öğrencilerini taşıyan minibüs kaza yaptı. Kazada, 1 öğrencinin yaralanırken, 5 öğrenci de yaşadığı şok nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Edinilen bilgiye göre kaza, Bandırma Caddesi üzerinde meydana geldi. Şehir içinde doğru seyir halinde olan 10 S 00179 plakalı minibüs, yol kenarından ana yola aniden çıkan bir diğer minibüse çarpmamak için direksiyonu kırdı. Orta refüjdeki aydınlatma direğini deviren ve park halindeki araca çarpan minibüste bulunan 1 öğrenci hafif şekilde yaralandı. Kazada şok yaşayan 5 öğrenci ise tedbir için 112 ekiplerince hastaneye kaldırıldı. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Balıkesir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title