Haberler

"Hem BOTAŞ Hem de Biz 8'li Finallere Kalmayı Hak Ettik"

Güncelleme:

Orman Gençlik Başantrenörü Alkaş, "Canik Belediyesi ile Ordu maçının sonucu sonrasında hem BOTAŞ hem de biz 8'li finallere kalmayı hak ettik." dedi.

Basketbolda, Kadınlar Türkiye Kupası Elemeleri B Grubu'nu ikinci sırada tamamlayan Orman Gençlik'in Başantrenörü Murat Alkaş, "Canik Belediyesi ile Ordu maçının sonucu sonrasında hem BOTAŞ hem de biz 8'li finallere kalmayı hak ettik" dedi.

Alkaş, grupta Adana BOTAŞ'a 96-69 yenildikleri son maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, artık lige konsantre olduklarını söyledi.

Ligde önemli müsabakalara çıkacaklarını dile getiren Alkaş, şöyle konuştu:

"Canik Belediyesi ile Ordu maçının sonucu sonrasında hem BOTAŞ hem de biz 8'li finallere kalmayı hak ettik. Gruplardan daha önce çıkmayı garantilediğimiz için bu durum takım için son maçta motivasyonumuzu düşürdü. Oynamamız gereken basketbolu yansıtamadık. Rakibimiz BOTAŞ bizden daha iyiydi ve bizi farklı mağlup etti. Onları tebrik ediyorum. Kupada da başarılar diliyorum. Gözümüzü lige çevirdik. Önümüzde çok önemli bir maçımız var. Çarşamba günü oynayacağımız maçı düşünmeye başladık. O maçı kazanıp lige konsantre olarak yolumuza devam etmek istiyoruz." - Yalova

Kaynak: AA / Yerel

Türkiye Kupası Canik Ordu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title