Haberler

Basketbol: Gloria Cup Turnuvası

CSKA Moskova: 77 Kızılyıldız Telekom: 72.

Uluslararası Gloria Cup Basketbol Turnuvası'nda B Grubu mücadelesinde Rusya'nın CSKA Moskova takımı, Sırbistan'ın Kızılyıldız Telekom takımını 77-72 yendi.

Rus ekip karşısında ilk çeyrekte üstün bir oyun ortaya koyan Kızılyıldız Telekom, rakibine 23-13 üstünlük kurdu. Temposunu arttıran CSKA Moskova, ikinci çeyreğin sonunda farkı 1 sayıya düşürürken, Sırbistan temsilcisi devreye 35-34 önde girdi.

Üçüncü periyotta özellikle son dakikalarda Markoishvili ile dış atışlardan etkili olan CSKA Moskova, son çeyreğe 59-51 önde girdi. Son bölümde ise Teodosic'in üç sayılık basketleriyle 33. dakikada farkı 16 sayıya (67-51) kadar yükselten Rus ekip, fark bir ara 3 sayıya (70-67) inse de mücaleleyi 77-72 kazandı.

Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic ile Anadolu Efes Başatrenörü Dusan Ivkovic, karşılaşmanın ilk yarısını saha kenarındaki koltuklarda izledi.

Turnuvada yarın A Grubu'nda 18.00'de Unicaja Malaga-Anadolu Efes, B Grubu'nda da 20.15'te Kızılyıldız Telekom-Fenerbahçe Ülker maçları yapılacak. - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

Rusya Federasyonu Fenerbahçe Ülker Moskova Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title