Haberler

Basketbol Federasyonu Başkanı Demirel: İtalya Maçından da Zaferle Ayrılacağız

Basketbol A Milli Takımı Belerus'dan özel uçakla Kayseri'ye geldi.

Basketbol A Milli Takımı Belerus'dan özel uçakla Kayseri'ye geldi. Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, " İtalya'ya daha önce kaybetmiştik. Ama burada Kayserililerin önünde yoğun seyirci desteğiyle bu maçı mutlaka kazanmak istiyoruz. Çok önemli bir maç. İnanıyorum ki İtalya maçından da zaferle ayrılacağız" dedi.

Minsk kentinden özel uçakla direkt olarak Kayseri Erkilet hava alanına gelen A Milli Takım Çarşamba günü 2013 Avrupa Şampiyonası elemeleri F grubunda Çarşamba günü İtalya ile oynayacağı karşılaşma için Kayseri Hilton Oteli'nde kampa girdi.

Basketbol Federasyonu Başkanı Demirel, Kayseri hava alanından hemen iç hatlara geçerek buradan İstanbul tarifeli uçağına bindi. Demirel, İstanbul'a hareketinden önce gazetecilere yaptığı açıklamada "İtalya'ya daha önce kaybetmiştik. Ama burada Kayserililerin önünde yoğun seyirci desteğiyle bu maçı mutlaka kazanmak istiyoruz. Çok da önemli bir maç. Beyaz Rusya maçında takımımız çok iyi mücadele etti. Aynı mücadeleyi burada da sahaya koymak istiyoruz. Bunu yaparsak inanıyorum ki İtalya maçından da zaferle ayrılacağız. Kayseri'de çok güzel salon var. Biz de Kayseri basketbolüne katkı amacıyla önemli organizasyonları buraya veriyoruz. 2012 Dünya Basketbol Şampiyonası, Beko All Star, şimdi de Milli takımımız Kayserili basketbolseverler önünde önemli bir maç oynayacak. Hep birlikte Minsk'ten geldik. Oyuncularımız, uçakta dinlenme fırsatı buldular. Çarşamba gününe kadar herşey istediğimiz gibi giderse sahaya çok kuvvetli, çok istekli bir takımımız çıkacak" diye konuştu.

A Milli Takım Menajeri Harun Erdenay da, Kayserili basketbolseverlere güvendiklerini, İtalya maçı için destek beklediklerini söyledi. Belarus galibiyetinin morallerini düzelttiğini belirten Erdenay, "Çek maçından sonra çocuklarla konuştuk, onlar da kendi aralarında konuştular. 4'de 4 yapmaya söz verdiler. Çok konsantre çıktığımız Belarus maçını 12 Dev Adam'a yakışır şekilde kazandık. Şimdi grubun yenilmeyen takımı İtalya'yı Kayseri seyircisinin desteğiyle devirip, yüzde 90 gruptan çıkmayı garantilemek istiyoruz" dedi.

Millilerimiz, federasyona ait özel otobüsle, polis eskortları eşliğinde Kayseri Hilton Oteli'ne giderek, dinlenmeye çekildi.

OE,DÖ(OE/Aİ) - Kayseri

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Turgay Demirel Kayseri İtalya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title