Haberler

Basketbol Antrenörleri İçin Kurs Açılacak

Aydın, birçok basketbol antrenörünün yakından takip ettiği önemli bir organizasyona ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Aydın, birçok basketbol antrenörünün yakından takip ettiği önemli bir organizasyona ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Türkiye Basketbol Federasyonu Aydın'da, 1-11 Temmuz tarihleri arasında Basketbol 1. Kademe (E) Antrenör Kursu düzenleyecek. Kurs, basketbol antrenörlüğü yapmak isteyenler için büyük önem arz ederken uzun süredir birçok antrenör adayı tarafından yakından talep ve takip ediliyordu.

Aydın'dan ve diğer illerden birçok kursiyerin katılım gerçekleştirilmesi beklenilen antrenörlük kursuna başvuru için ise katılım formu doldurulup 20 Haziran 2014 Cuma gününe kadar, TBF Ankara Spor Salonu Gar / Ulus - ANKARA adresine posta yoluyla teslim edilecek. Bunun dışında, E-Posta ve faks yoluyla yapılan başvurular ise kabul edilmeyecek. Kursiyerlerin ayrıca Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından belirlenen banka hesap numarasına 100 TL'de yatırması gerekiyor.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nde düzenlenecek olan antrenörlük kursuna başvuru için gerekli olan detaylı bilgiler ile kurs katılım formu Aydın Basketbol İl Temsilciliği'nin veya Türkiye Basketbol Federasyonu'nun resmi internet adreslerinden temin edilebilecek. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title