Haberler

Basketbol 1. Ligi

Türkiye Basketbol 1. Lig temsilcilerinden Adanaspor, Zirve Üniversitesi’nde 27 yaşındaki forvet oyuncusu Oğuz Erdoğan’ı renklerine kattı.

Türkiye Basketbol 1. Lig temsilcilerinden Adanaspor, Zirve Üniversitesi'nde 27 yaşındaki forvet oyuncusu Oğuz Erdoğan'ı renklerine kattı.

Adanaspor Basın Sözcüsü Mahir Özkan, Oğuz Erdoğan'ı transfer ederek güçlerine güç kattıklarını ifade ederek, "Adanalılardan, Adanasporlulardan maddi-manevi kulübümüze destek olmalarını hala istemekteyiz. Özellikle Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Sayın Hüzeyin Sözlü, Adana'nın erkek basketbolundaki 12 yıldır lokomotifi Adanaspor'a sahip çıkmalıdır. Sayın Sözlü'nün yol-su-park-ulaşım gibi hizmetlerinin yanı sıra spora da sahip çıkmak zorundadır. Bu şehrin takımını yapan, marka değerini yükselten, şehre sıcak para kazandıran Adanaspor Kulübü bir dernektir. Anonim-Limited Şirket değildir. Trilyonlara gerek yok. Diğer belediye başkanlarımızdan ricamız ise en azından kombine biletlerini almalılardır. Adanaspor bu şehrin asil duruşudur" dedi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Zirve Üniversitesi Oğuz Erdoğan Adanaspor Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title