Haberler

Başkentte 'Ustalara Saygı' Konseri

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası, Yılın İlk 'Ustalara Saygı' Konserinde Barış Manço ve Cem Karaca'nın Sevilen Eserlerini Başkentliler İçin Seslendirdi

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası, yılın ilk 'Ustalara Saygı' konserinde Barış Manço ve Cem Karaca'nın sevilen eserlerini Başkentliler için seslendirdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Merkezinden yapılan açıklamaya göre, Gençlik Parkı Tiyatro Salonunda gerçekleşen konserde, 1999'da hayatını kaybeden Barış Manço ile 2004'te vefat eden Cem Karaca'nın dillerden düşmeyen şarkıları, Başkentli müzikseverlerden yoğun ilgi gördü.

Şef Kemal Günüç yönetimindeki konserde, solist Mustafa Demiroğlu, Barış Manço, Turgay Bengü ise Cem Karaca rüzgarı estirdi. Konserde Barış Manço'nun 'Kara Sevda', 'Ben Bilirim', 'Halil İbrahim Sofrası', 'Ömrümün Sonbaharı'nda', 'Sarı Çizmeli Mehmet Ağa', 'Unutamadım', 'Gül Pembe', 'Kol Düğmeleri', 'Dağlar Dağlar', 'Can Bedenden Çıkmayınca', Cem Karaca'nın ise 'Islak Islak', 'Herkes Gibisin', 'Çok Yorgunum', 'Ceviz Ağacı', 'Obur Dünya', 'Resimdeki Gözyaşları', 'Tamirci Çırağı', 'Dadaoloğlu', 'Namus Belası', 'Sende Başını Alıp Gitme', 'Kalender', 'Kerkük Zindanı' şarkıları seslendirildi.

Bu arada Kent Orkestrası 14 Şubat Sevgililer Günü'nde gelenekselleşen 'Romantik Şarkılar' konseri ve 28 Şubatta caz ustası Tuna Ötenel onuruna vereceği bir caz konserinde Okay Temiz Orkestrası'nı Başkentlilerle buluşturacak.

(STN-ECN) - ANKARA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title