Haberler

Başkentte Trafik Kazası: 4 Yaralı

Ankara'da meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Ankara'da meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Kazaya karışan aracın sürücüsünü, Yunus ekipleri sakinleştirdi.

Alınan bilgiye göre, Mustafa Y'nin kullandığı 06 N 9694 plakalı araç Hipodrom Caddesi Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı yakınındaki kavşakta, aynı yönde seyir halindeki Adem C'nin kullandığı 06 HPT 99 plakalı otomobille çarpıştı.

Savrulan ve içinde çocukların bulunduğu 06 N 9694 plakalı otomobil, refüjdeki trafik lambasına ve ardından ağaca çarparak durdu.

Sürücüsü Mustafa Y, araç içinde bulunan 3 yaşındaki yeğenin çamaşır suyu içtiğini söyleyince, küçük çocuk olay yerinden geçen başka bir otomobille, motosikletli polis ekibinin eskortluğunda Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürüldü.

Kazada Mustafa Y'nin kullandığı otomobilde bulunan ve hafif şekilde yaralandıkları öğrenilen biri çocuk 3 kişi de Gazi Üniversitesi Hastanesi ile Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Sürücüyü Yunus ekibi sakinleştirdi

Bu arada, kaza yerine gelen Mustafa Y'nin babası, çamaşır suyu içtiği iddia edilen torununun hayatını kaybettiğini söyledi. Kazaya karışan diğer aracın sürücüsü Adem C. ve eşi büyük üzüntü yaşarken, hastaneye giderken küçük çocuğa refakat eden Yunus ekibi, çocuğun hayatta olduğunu gösteren görüntüyü hem dedesine hem de Adem C. ve eşine izletti. Bu görüntüleri izlerken heyecanlanan Adem C. ve eşini Yunus ekipleri sakinleştirdi.

Kaynak: AA / Güncel

Gazi Üniversitesi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title