Haberler

Başkentte Minibüs Kazası; 17 Yaralı (2) - (Yeniden)

ANKARA'da hat dolmuşuyla otomobilin çarpışması sonucu 9'u ağır, 17 kişi yaralandı. Yenimahalle İlçesi'ndeki Hipodrom Caddesi'nde meydana gelen trafik kazasında, Yenimahalle istikametine giden Kenan Özcan kontrolündeki 01 BRB 56 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak, karşı şeride geçti. Bu sırada Sincan-Ulus hattında çalışan Ferdi Güngörmez kontrolündeki 06 J 1894 plakalı minibüs, Ulus istikametinde seyrederken, otomobille çarpıştı. Şiddetli çarpışmanın ardından dolmuş, bir anda devrildi. Kaza sonucu 9'u ağır olmak üzere 17 kişi yaralandı.

OTOMOBİLDE SIKIŞAN ÇİFTİ İTFAİYE KURTARDI

Kazayı görenlerin ihbarı sonrası olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu karşı şeride geçen otomobilde bulunan Kenan Özcan ve eşi Sakine Özcan sıkıştıkları yerden çıkartıldı. Minibüste bulunan diğer yaralılar ise sağlık ekiplerinin müdahalesi sonrası çevrede bulunan hastanelere kaldırıldı. İtfaiye ve sağlık ekiplerinin çalışmaları sürerken, bölgeye çevik kuvvet ekipleri sevk edildi. Emniyet güçleri, kazanın yaşandığı alana şerit çekerek, bölgede bulunanları uzaklaştırdı. Yaralılar, hastanelere sevk edildikten sonra bölgeye olay yeri inceleme ekipleri gelerek, incelemelerde bulundu. Kazaya karışan minibüs ve otomobil, çekiciler vasıtasıyla kaldırılırken, kaza nedeniyle kapatılan cadde trafiğe tekrar açıldı. - Ankara

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yenimahalle Kenan Özcan Sincan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title