Haberler

Baskentte Çıplak Tango

17 Yaşındaki N. K., Severek Kaçtığı Erkek Tarafından Gerdek Gecesi Başkasına Satıldı. 'Çıplak Tango' Filmini Aratmayan Olayda, Genç Kızı Silah Zoruyla Pek Çok Erkeğe Pazarladı.

17 yaşındaki N. K., severek kaçtığı erkek tarafından gerdek gecesi başkasına satıldı. "Çıplak Tango" filmini aratmayan olayda, genç kızı silah zoruyla pek çok erkeğe pazarlayan ve tecavüz eden sevgilisinin 22 yıl hapsi istendi.

ANKARA Mamak’ta, "Çıplak Tango" adlı filmde yaşananlar gerçek oldu. 17 yaşındaki genç kız, severek kaçtığı sevgilisi tarafından gerdek gecesi bir başka erkeğe satıldı. Tutuklanan zanlı için 22 yıl hapis cezası isteyen savcının hazırladığı iddianameye göre, 2007 Haziran ayındaki olay şöyle gelişti: 17 yaşındaki N.K., tanıştığı F.Ç.’yle kısa bir süre sonra evlenme kararı aldı. Genç kızın ailesi evliliklerine karşı çıkınca, N.K. kendi isteğiyle F.Ç.’ye kaçtı.

İki sevgili birlikte yaşamaya başladı.

Başkalarına pazarladı

F.Ç., genç kızı ikna etmek için imam nikáhı kıydı. Gerdek gecesi N.K., karşısında başka bir erkek buldu. Tanımadığı bu kişi, genç kıza tecavüz etti. F.Ç. daha sonra N.K.’yi silahla tehdit ederek başka erkeklere de sattı. F.Ç., N.K.’ye, "Benim malımsın, bir yere gidemezsin" diyerek defalarca tecavüz etti. Savcı, halen tutuklu olan F.Ç.’nin, "cinsel saldırı, fuhuş, hürriyetten yoksun kılma" suçlarından 22 yıl hapis cezasına çarptırılmasını istedi.

KapalI gİŞe oynamIŞtI

Yönetmen Leonard Schrader’in 1991 yılında çektiği İsviçre-Arjantin-Japonya-ABD yapımı "Naked Tango" adlı filmde, Mathilda May’in canlandırdığı Stephanie karakteri, gemiden atlayan Alba adlı bir başka kadının kimliğini alır. Arjantin’de gemiden inen Stephanie, kendisini karşılayan Zico isimli bir adamla tanışır. Zico’yla evlenirler. Zico aslında bir kadın satıcısıdır ve gerdek gecesi karısını bir başka adama satmak ister. Odasına gönderilen müşteriyi bıçaklayan Stephanie, kapatıldığı genelevde Cholo’yla (Vincent D’Onofrio) tutkulu bir aşk yaşamaya başlar.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title