Haberler

Başkentlilerin Sirk Coşkusu

Güncelleme:

Büyük Ankara Sirki İlk Gösterimiyle Binlerce Başkentliye Çifte Bayram Yaşattı

Başkentlilerin bayram sevinci, Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Büyük Ankara Sirki ile çifte bayram sevincine dönüştü.

Kurban bayramının üçüncü günü ilk gösterisini yapan Büyük Ankara Sirki, kadın, erkek, çocuk binlerce başkentliyi bir araya getirdi.

ASKİ Kapalı Spor Salonu'nda ilk gösterisini yapan Büyük Ankara Sirki, hava akrobatları, ip cambazları, manda, ayı, köpek gösterileri, motorlu küre, palyaçolar ve atlarla beraber gösteri yapan amazon kızlarla başkentlilere unutulmaz anlar yaşattı.

-Muhteşem Gösteriler –

Büyük Ankara Sirki'ni izlemek için gelen başkentliler ASKİ Kapalı Spor Salonu'nu tıka basa doldururken, çocuklar büyüklerle beraber sirkin keyfine vardı.

Havada kumaşlarla beraber yapılan akrobasi gösterisi ile başlayan Büyük Ankara Sirki köpeklerin yaptığı gösteri ve palyaçolarla çocuklara neşeli anlar yaşattı.

Moğol sanatçıların yerde yaptıkları esnek ve zarif denge hareketlerinin ardından, hava akrobatlarının gösterisi ve daha sonra sahne alan mandaların, ayılar ve köpeklerle birlikte yaptığı gösteri başkentliler tarafından ilgiyle izlendi.

Kolombiyalı motorcuların küre içinde motosikletlerle yaptıkları gösteri, salonda bulunan seyirciler tarafından heyecanla izlenirken, ödüllü gösteri olan ip cambazlarının çift ip ile yaptığı muhteşem gösteriyi izleyiciler nefeslerini tutarak izledi.

Yerde yapılan akrobasi hareketlerinin ardından, amazon kızların atlarla birlikte yaptığı gösteriler ve finalde at üzerinde elinde Türk Bayrağını dalgalandırması izleyicilere coşkulu anlar yaşattı.

-Bayramdan Sonra Da Devam Edecek -

Ankara Büyükşehir Belediyesi BELYA şirketi tarafından organize edilen Büyük Ankara Sirki, gösterilerine Ocak ayı ortasına kadar devam edecek.

Rusya'dan gelen ve 70 kişilik kadroyla 75 gösteri yapacak olan Büyük Ankara Sirki, her Cumartesi-Pazar saat 14.00 ve 18.00'de iki kez ayrıca Pazartesi hariç hafta içi her gün saat 13.00'de okullara gösteri sunacak.

Ankaralıların, gösterilere sorunsuz ulaşabilmeleri için ücretsiz düzenlenen otobüs seferleri aynı şekilde hafta içi gösteriye katılan okullar için de geçerli olacak. Okullarından otobüsle alınacak olan öğrenciler yine okullarına ücretsiz otobüs seferleriyle teslim edilecek.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title