Haberler

Başkent'te Trafik Kazası: 7 Yaralı

Başkent’te kontrolden çıkan otomobil, önündeki bir otomobile çarptıktan sonra takla atarak durabildi.

Başkent'te kontrolden çıkan otomobil, önündeki bir otomobile çarptıktan sonra takla atarak durabildi. Takla atan otomobilde sıkışan yaralılar, motosiklet sürücüleri tarafından bulundukları yerden çıkarıldı.

Kaza, saat 02.00 sıralarında Yenimahalle'de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, AŞTİ istikametinden Samsun Yolu istikametine giden, 06 KPN 52 plakalı otomobilin sürücüsü Muhammet Ömer K, Mevlana Bulvarı'na geldiğinde bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil, Talha Salman Ertürk idaresindeki 06 GAB 50 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil takla atarak yan devrildi.

MOTOSİKLETLİ GENÇLER YARDIMA KOŞTU

Kaza yapan otomobillerin arkasında seyir halinde olan motosikletli sürücüler, yaralıların yardımına koştu. Öncelikle, takla atan otomobildeki yaralıları sıkıştıkları yerden çıkarılmalarına yardım eden genç sürücüler, daha sonra polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, her iki araçta bulunan 7 yaralıyı, ambulanslarla çeşitli hastanelere götürdü. Polis ekipleri, başka kazaların meydana gelmemesi için yolda güvenlik önlemleri aldı.

Kazayı anlatan motosiklet sürücüleri, "Bu iki araba makas atarak geliyordu trafikte. Yüz metre önümüzde gri araba takla atmaya başladı. Takla atan otomobilde sıkışanlar vardı, onları çıkardık ve ambulans çağırdık" ifadelerini kullandı.

Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yenimahalle Samsun Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title