Haberler

Başkent'te Öğrenci Kolektifleri Mete İçin Yürüdü

Karadeniz Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü öğrencisi Metehan Tuna’nın bir grup tarafından uğradığı saldırıda yaralanması, Başkent’te Öğrenci Kolektifleri tarafından protesto edildi.

Karadeniz Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü öğrencisi Metehan Tuna'nın bir grup tarafından uğradığı saldırıda yaralanması, Başkent'te Öğrenci Kolektifleri tarafından protesto edildi.

Kızılay Yüksel Caddesi'nden sloganlar atarak Güvenpark'a yürüyen Öğrenci Kolektifleri üyesi bir grup, yaptıkları basın açıklamasının ardından oturma eylemi yaptı. Grup adına yapılan basın açıklamasında yaşadığı saldırı sonucu beyin kanaması geçiren Metehan'ın hala yoğun bakımda olduğuna dikkat çekilerek, "Bugün Metehan'a yönelik bu saldırı ilk değildir. Bundan bir yıl önce de aynı bölgede Metehan'a yönelik saldırılar olmuştur. Fakat saldırganlara herhangi bir cezai yaptırım uygulanmamıştır" denildi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Karadeniz Teknik Üniversitesi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title