Haberler

Başkent'te Kazı Operasyonu

Maden Tetkik Arama Genel Müdürlüğü (Mta) ve Maden İşleri Genel Müdürlüğü (Migem) Kurumlarında Gizli Bilgi ve Haritaları Sattıkları Yad A Kurdukları Şirkete Aktardıkları İddiasıyla Gerçekleştirilen Kazı Operasyonu Kapsamında, 6 Kişi Çıkarıldıkları Nöbetçi Mahkeme Tarafından Tutuklandı.

Maden Tetkik Arama Genel Müdürlüğü (MTA) ve Maden İşleri Genel Müdürlüğü (MİGEM) kurumlarında gizli bilgi ve haritaları sattıkları yad a kurdukları şirkete aktardıkları iddiasıyla gerçekleştirilen Kazı operasyonu kapsamında, 6 kişi çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube'sinde gözaltında bulunan 20 zanlı bugün sabah saatlerine Adliye'ye sevk edildi. Soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı Vahdet Polatkan tarafından sorgulanan zanlılardan 9'u tutuklanma talebi ile Nöbetçi Mahkemeye sevk edildi. Nöbetçi 5. Sulh Ceza Mankemezi'nde hakim karşısına çıkan zanlılardan 6'sı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

(HAN-MÜG-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title