Haberler

Başkent'te İlginç Araba Vurdurma Yöntemi

Başkent'te ilginç araba vurdurma yöntemiANKARA - Ankara'da iki kişinin arızalanan otomobili, hareket halindeki başka bir otomobilin kaputuna oturarak vurdurmaya çalışması akıllara durgunluk getirdi.

Başkent'te ilginç araba vurdurma yöntemi

ANKARA - Ankara'da iki kişinin arızalanan otomobili, hareket halindeki başka bir otomobilin kaputuna oturarak vurdurmaya çalışması akıllara durgunluk getirdi.

Olay, gece saatlerinde Yenimahalle'de meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Mevlana Bulvarı üzerinden Mamak istikametinde seyreden bir otomobil arızalanarak yolda kaldı. Aracı çalıştırmak için iteklemeye başlayan yolcular, Mevlana Bulvarı ile Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'nın kesiştiği üst geçitte otomobili yokuş yukarı iteklemekte zorlandı. Bu sırada bulvardan geçen başka bir sürücünün yardımına başvuran yolcular, arızalı arabanın arkasında duran otomobilin kaputuna oturdu ve ayaklarını da itekledikleri otomobilin tamponuna dayadı.

Arkadaki otomobilin harekete geçmesiyle birlikte iki otomobil aralarındaki iki yolcuyla birlikte yol almaya başladı. Trafiğin hızla aktığı bulvarda bir süre bu şekilde yola devam eden aradaki yolcular, hem kendi canlarını hiçe saydı, hem de olası bir kazaya davetiye çıkardı. Arızalı otomobilin hızını aldıktan sonra vurdurularak çalışmasının ardından tehlikeli seyahat sona erdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Yenimahalle Mamak Genel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title