Haberler

Başkent'te Silahla Eğlence Merkezini Basan 3 Kişi Dövüldü

Güncelleme:

Başkent'te eğlence merkezine pompalı silahlarla baskın yapan 3 kişi, çalışanlar ve müşteriler tarafından dövüldü.

Başkent'te saat 04.00 sularında Altındağ'da bulunan bir eğlence merkezine pompalı silahlarla baskın yapan 3 kişi, çalışanlar ve müşteriler tarafından darp edildi.

2 KİŞİYİ REHİN ALDILAR

İddiaya göre, pompalı tüfeklerle Çankırı Caddesi'nde bulunan bir eğlence merkezine gelen 3 kişi, etrafa rastgele ateş açtı.

Eğlence merkezi çalışanları, silahlı şahıslara müdahale etmek isteyince, saldırganlar 2 kişiyi rehin aldı.

PERSONEL SALDIRGANLARI DÖVDÜ

Bu sırada bir müşterinin şahıslara müdahale etmesiyle ortalık karıştı. Çok sayıda müşteri ve personel saldırganları darp etmeye başladı. Şahıslardan biri kargaşadan yararlanıp olay yerinden uzaklaştı.

GÖZALTINA ALINDILAR

Kavgayı gören vatandaşlar, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Darp sonucu etkisiz hale getirilen 2 saldırgan sağlık ekiplerin tarafından tedavi edildikten sonra, polis tarafından gözaltına alındı.

POLİS İNCELEME YAPTI

Polis ekipleri, görgü tanıklarının ifadelerine başvurdu. Olay yeri inceleme ekipleri, saldırının yaşandığı yerde delil toplama çalışmaları yaptı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Altındağ Çankırı Önemsiz 3. Sayfa Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (1)

zapotec:

mekan ismimi! İRLANDALI. İRLANDALI :)

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title