Haberler

Başkent'te Gecekondu Yangını: 3 Yaralı

Esertepe'de tek katlı ahşap binada çıkan yangında 2'si çocuk 3 kişi yaralandı.

Yangın, 4 kişilik bir ailenin yaşadığı Esertepe 270. Sokak 23 numaralı tek katlı ahşap binada çıktı. Yangını gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri 4 itfaiye aracıyla yangına müdahale ederken, sağlık ekipleri baba Gökhan Dokuyucu (33) ve çocukları Ece Dokuyucu (6) ile Toprak Dokuyucu'yu (3) ambulansla Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA) ve Numune Eğitim ve Araştırma hastanelerine götürdü. Anne Elif Dokuyucu'nun yara almadan kurtulduğu yangında baba Gökhan Dokuyucu ile 6 yaşındaki Ece Dokuyucu'nun vücutlarında yanıklar oluştu. İtfaiye ekipleri, evdeki 2 piknik tüpü ile bir mutfak tüpünü dışarı çıkardı. İtfaiye ekipleri evden çıkardıkları tüplerin içindeki gazları da boşalttı. Çevredeki apartmanlarda oturan çocukların yangını merakla izleyerek cep telefonlarına kaydetmeleri dikkat çekti.

Evin sahibi Veysel İlcan, Dokuyucu ailesinin 2,5 yıldır kiracısı olduğunu belirterek, "Yangın saat 11 civarında çıktı. Anne sobayı yaktıktan sonra bakkala gitmiş. Yangının bacadan çıktığını söylemiş. Evde çocuklardan biriyle baba uyuyormuş. Evde anne, baba ve iki çocukla toplam 4 kişi kalıyordu. Anneyle diğer çocuk evde değilmiş, onların vücudunda yanık yok. Evde uyuyan çocukla babada ağır yanık olduğunu gördük. Ev benim, onlarda 2,5 yıldır kiracımdı. Ev sobayla ısınıyordu. Anne yangının bacadan çıktığını söylüyor. Zaten baca alev aldıktan sonra onlar farketmiş. Yangının çıkış sebebinden onlar da emin değiller" dedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gülhane Askeri Tıp Akademisi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title