Haberler

Başkent'te Doğum Günü İçin Sınıfa Getirilen Yaş Pastadan 13 Öğrenci Zehirlendi

Başkent’te Şehit Şahin Polat Aydın Ortaokuluna bir öğrencinin doğum günü dolayısıyla velisi tarafından getirilen yaş pastadan dolayı, 13 öğrenci zehirlendi.

Başkent'te Şehit Şahin Polat Aydın Ortaokuluna bir öğrencinin doğum günü dolayısıyla velisi tarafından getirilen yaş pastadan dolayı, 13 öğrenci zehirlendi. Haberi alan veliler okula koştu.

Olay, Yenimahalle Şehit Şahin Polat Aydın Ortaokulunda meydana geldi. İddiaya göre, okulun 5. sınıf öğrencilerinden birisinin doğum günü dolayısıyla velisi tarafından sınıfa yaş pasta getirildi. Yaş pastadan yiyen öğrencilerden bir süre sonra karın ağrısı şikayeti gelmeye başladı. Çok sayıda 5. sınıf öğrencisi aynı anda rahatsızlanınca okula çok sayıda 112 Acil Servis ekibi çağrıldı. Okula gelen sağlık ekipleri, yaş pastadan zehirlendiği öne sürülen 13 öğrenciyi alarak, ambulanslarla Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Gazi Hastanesi ve Yeni Mahalle Devlet Hastanelerine götürdü.

Durumu haber alan öğrenci velileri, telaşlı bir şekilde okula koştu. Öğrencilerin kaldırıldığı hastanelerin bilgisini alan veliler, çocuklarının durumunu öğrenmek için hastanelere gitti. Durumu araştıran polis ekipleri ise yaş pastayı sınıfa getiren veliyi ifadesini almak üzere karakola götürdü. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yenimahalle Aydın Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
title