Haberler

Başkent'te Bomba Alarmı

Başkent'te Bir Aracın Önüne Bırakılan Bir Cisim Yüksek Ses Çıkararak Patladı. Patlama Sonucu Alarma Geçen Polis Ekipleri, Olaya Neden Olan Cismin Ses Bombası Olabileceği Üzerinde Duruyor.

Başkent'te akşam saatlerinde bir aracın önüne bırakılan bir cisim yüksek ses çıkararak patladı. Patlama sonucu alarma geçen polis ekipleri, olaya neden olan cismin ses bombası olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

Edinilen bilgiye göre Demetevler Lalegül Mahallesi Konut sitesi yakınlarında bir aracın önüne şüpheli 3 kişi tarafından bir cisim bırakıldı. Cismi bırakan şahıslar olay yerinden hızla uzaklaşarak, izini kaybettirirken, yüksek bir patlama sesi duyuldu. Çevrede oturan vatandaşlar patlama sesi üzerine balkonlarına çıkarak, durumu polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine kısa sürede çok sayıda polis ekibi gelerek patlayan cisim ile ilgili araştırma başlattı. Olay Yeri İnceleme ekiplerinin uzun süren

çalışmaları sonrası çevrede olayı gören vatandaşların ifadesine başvuruldu. Yapılan incelemelerde çevreye dağılan parçalar toplanırken, paketin bırakıldığı araç üzerinde arama yapıldı. Çevreden olayı gören vatandaşlar çok büyük bir patlama duyduklarını belirterek, "Evimizde oturuyorduk. Büyük bir patlama sesi geldi. Balkona çıktık. Buradan dumanlar yükseliyordu. Havada barut kokusu vardı" dedi. Polis ekiplerinin patlayan cisimle ilgili araştırması sürerken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

(ÖY-KK-KK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title