Haberler

Başkent Doğalgaz'dan 'Kuyruk' Açıklaması

Başkent Doğalgaz Dağıtım A.Ş, Ankaralıların özellikle kış aylarında gaz kuyruğunda beklemesini sona erdirmek için "Gazmatik" uygulaması başlatıldığını açıkladı.

Başkent Doğalgaz Dağıtım A.Ş, Ankaralıların özellikle kış aylarında gaz kuyruğunda beklemesini sona erdirmek için "Gazmatik" uygulaması başlatıldığını açıkladı.

Başkent Doğalgaz Dağıtım A.Ş, Ankaralılara doğal gaz kullanmanın konforunu yaşatacak ve abonelerinin kış aylarını rahat geçirmelerini sağlayacak çalışmalara başladı. Şirket, Türkiye'de kartlı (elektronik) sayaç kullanımının yaygın olduğu ilk ve tek doğalgaz dağıtım bölgesi olan Ankara'da, abonelerin özellikle kış aylarında gaz alabilmek için kuyruklarda beklemesini sona erdirmek için kiosk uygulamasına başladı.

YILBAŞI GECESİ YOĞUN GAZ SATIŞI

Başkent Doğalgaz Dağıtım A.Ş'den yapılan açıklamada, "961 bin kartlı (ön ödemeli), 680 bin adedi ise faturalı (mekanik) sayaç kullanan yaklaşık 1.65 milyon abonesi bulunan şirketin Maltepe merkez dahil olmak üzere 15 noktada müşterilerine hizmet verdiği" belirtildi.

Kış aylarında yaşanan yoğunluk göz önünde bulundurularak alışveriş merkezleri ve kentin yoğun noktalarında 7/24 hizmet vermek üzere 'Gazmatik' uygulaması başlatıldığı belirtilen açıklamada, "Aralık ayının son haftasında 5 alışveriş merkezinde işleme açılan Gazmatik'le yılbaşı tatili süresince yoğun olarak gaz satışı gerçekleştirildi" denildi.

OLAĞAN DIŞI GAZ TALEBİ, ZAM BEKLENTİSİNDEN OLABİLİR

1 Ocak Cuma günü PTT ve banka şubelerinin kapalı olması nedeniyle Maltepe'deki merkezde yapılan takviyeyle 15 personelin hizmet verdiğine dikkat çekilen açıklamada, şöyle denildi:

"Tatil günü saat 14.00'de kapılarını açan Optimum Alışveriş Merkezinde ise saat 20.00'ye kadar hizmet sunulmuştur. Resmi tatil günlerindeki normal işlemlerin çok üzerinde ortaya çıkan olağan dışı alım taleplerinin, tüketicilerde oluşan yılbaşında doğal gaza zam gelebileceği beklentisinden kaynaklandığı tahmin edilmektedir."

GAZMATİK SAYISI YIL SONUNA KADAR 50'DEN 150'YE ÇIKACAK

Açıklamada, ayrıca şunlar kaydedildi:

"Müşteri odaklı hizmet anlayışı ile yeniden yapılanma sürecini yoğun olarak sürdüren Başkent Doğalgaz Dağıtım A.Ş., Ocak 2016 ayı sonunda 7/24 hizmet verecek Gazmatik sayısını 50'ye, yıl sonuna kadar 150'ye çıkarmayı hedeflemektedir. Ayrıca, Ankara'daki bütün PTT şubeleri ile ING Bank, Türkiye Finans Katılım Bankası ve Türk Ekonomi Bankası şubeleri olmak üzere yaklaşık 400 noktada mesai saatleri içerisinde gaz satışı yapılmaktadır." - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Maltepe Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title