Haberler

Başkasının Kimliğiyle Kredi Çekmek İsteyen Dolandırıcı Tutuklandı

Emeklilere ait kimlik bilgilerini kullanarak düzenlediği sahte nüfus cüzdanları ve ehliyetle bankadan kredi çekmek isteyen 62 yaşındaki E.D. yakalandı.

Emeklilere ait kimlik bilgilerini kullanarak düzenlediği sahte nüfus cüzdanları ve ehliyetle bankadan kredi çekmek isteyen 62 yaşındaki E.D. yakalandı. Dolandırıcılık suçundan adliyeye sevk edilen E.D. tutuklandı.

Eskişehir'de son zamanlarda emeklilere ait kimlik bilgilerini kullanarak düzenlenen sahte nüfus cüzdanı ve sahte ehliyet ile bankalardan yüklü miktarlarda kredi çekilerek dolandırıcılık yapıldığı ve emeklilerin haksız yere mağdur edilerek icralık duruma düşürüldüğü ihbarları üzerine Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Yankesicilik ve Dolandırıcılık Şubesi ekipleri harekete geçti. Ekiplerin yaptığı çalışmalar sonucu, İstanbul'dan gelerek İstiklal Mahallesi Şair Fuzuli Caddesi'nde bulunan bir bankadan ihtiyaç kredisi talebinde bulunan 62 yaşındaki E.D., üzerinde bir emekli adına düzenlenmiş sahte nüfus cüzdanı ve sahte ehliyetle suçüstü yakalandı.

Gözaltına alınan E.D. yapılan sorgulamasının ardından 'Dolandırıcılık ve resmi belgede sahtecilik' suçlarından çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı. - Eskişehir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Eskişehir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title