Haberler

Başkanlık Sistemine Destek İçin Yollarda

7 Haziran seçimleri öncesi AK Parti’ye destek vermek üzere hiçbir kurum ve kuruluşun desteği olmadan kendi imkanlarıyla Türkiye turuna çıkan Erol Özavcı, bu kez de başkanlık sistemine destek vermek için yollara düştü.

7 Haziran seçimleri öncesi AK Parti'ye destek vermek üzere hiçbir kurum ve kuruluşun desteği olmadan kendi imkanlarıyla Türkiye turuna çıkan Erol Özavcı, bu kez de başkanlık sistemine destek vermek için yollara düştü. Şimdiye kadar 25 bin kilometre yol yapan Özavcı'nın 48'inci durağı Isparta oldu. Üzerinde 'dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan' yazılı olan ve Cumhurbaşkanı forsu çıkartması bulunan aracıyla Kocaeli'den yola çıkan Özavcı, başkanlık sistemine destek için yollarda olduğunu söyledi.

Isparta'da gazetecilere açıklamada bulunan Özavcı, "Türkiye'mizin güzel ili Isparta'dayız. Cumhurbaşkanı'na destek vermek için, başkanlık sistemine destek vermek için Türkiye'yi il il geziyorum. Milli demokratik yeni Türkiye'nin ilk başkanı, özgürlüğün ve yenilmezliğin şahsiyetli dik duruşu ve bağımsızlığın anıt ismi yükselen yeni Türkiye'nin kurucusu, memleketin kurtarıcısı, milli idarenin lokomotifi, milletin evladı, memleketin adamı Recep Tayyip Erdoğan'dır. İşte ben bu milletin bir evladı olarak bu milletin kadrini kıymetini bilmek ve değerini teslim etmek adına ona destek olmak kutlu yürüyüşüne katkı vermek misyonunu geleceğe taşıyarak yaşatmak için bu faaliyeti başlattım ve yollardayım" dedi.

"BU OYUNU BOZALIM"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yürüyüşünün dik durmak, adalet ve kalkınma demek olduğunu aktaran Özavcı, "Onun yürüyüşü, tüm dünya düşkünlerinin sesi, dirilişi, direnişi ve kalkışı demektir. Ben bir Kürt kardeşiniz olarak Cumhurbaşkanı'na destek vermek için buradayım. Hep beraber el ele verip bu oyunu bozalım. Bir beraber olalım. Türkiye'yi dahi ileri seviyelere getirelim" diye konuştu.

"BİR SORUN YAŞAMADIM"

Terör operasyonlarının sürdüğü doğu illerine de gittiğini ve bir sorun yaşamadığını aktaran Özavcı, "Gittiğim yerlerde gördüm ki Cumhurbaşkanımızı halk çok seviyor. Kimisi 'babam' kimisi 'canım' kimisi 'reis' diyor" görüşünü iletti. Özavcı, bir sonraki durağı Afyonkarahisar'a gitmek üzere Isparta'dan ayrıldı. - ISPARTA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Isparta Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 25 Nisan günün maçları nereden izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title