Haberler

Başkanlık Koltuğuna Oturan Balta'dan İlk Ziyaret CHP'ye

30 Mart yerel seçimlerde Vakfıkebir Belediye Başkanı seçilen ve bu görevi devralan Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, ilk ziyaretini CHP’yi ederek başladı.

30 Mart yerel seçimlerde Vakfıkebir Belediye Başkanı seçilen ve bu görevi devralan Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, ilk ziyaretini CHP'yi ederek başladı.

Vakfıkebir'in çiçeği burnunda belediye başkanı Muhammet Balta, beraberinde AK Parti İlçe Başkanı Enver İskenderoğlu, Kadın Kolları Başkanı Havva Kahveci ve partililerle Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Mehmet Keskin ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek seçim sürecine olan olumlu katkıları için teşekkür etti.

Adaylığının öncesinde kendilerini ziyaret ettiğini belirten Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta "seçilirsek tüm siyasi partilerle çalışmak arzusunda olduğumuzu belirtmiştik. Ayrıca seçimlerin demokratik bir ortamda geçmesi gerektiğini, yıllardır kişiler üzerinden yürütülen seçim kampanyalarının Vakfıkebir'i yorduğunu, kamplaştırdığını ve kutuplaştırdığını bu konuda siyasi parti temsilcileri ve adaylar olarak bizlere de çok sorumluluklar ve görevler düştüğünü sizlerle paylaşmıştık. Sizlerinde aynı görüşte olduğunuzu demokratik bir kültür içerisinde Vakfıkebir açısından çok önemli olduğunu belirtmiştiniz. Vakfıkebir için bu nöbetlerin bir devir teslim törenleriyle devredilmesi çok önemliydi. Seçimlerin bu doğrultuda sonuçlanması, seçim kampanyalarının bu doğrultuda yürütülmesi Vakfıkebir adına gerçekten sevindirici bir durum bunda katkısı olan tüm siyasi parti adaylarımıza şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ediyorum. Vakfıkebir'de arzulanan ve istenen de buydu. Bunu toplumun istediğini, algıladığını, toplumun verdiği olumlu tepkilerden görme şansını bulduk. Bir cenazede üç adayı yan yana gören vatandaşlar işte bu diyerek özledikleri tabloyu dile getirdiler. Bu manada sizlere ve diğer siyasi parti temsilcilerine gerçekten teşekkür ediyorum" dedi.

VAKFIKEBİR'DE ÇOK İLKLER YAŞANDI

Vakfıkebir'de çok ilkler yaşandığını belirten Başkan Balta, "Bu dönem içerisinde Vakfıkebir için bu nöbetlerin bir devir teslim törenleriyle birlikte devredilmesi arzusu çok önemliydi. Çok şükür buda Vakfıkebir'de gerçekleşti. Sayın başkanımız Hayri Bey bu doğrultuda karar aldı kendisine buradan da teşekkür ediyoruz. Bizde görevi teslim aldıktan sonra kendisini çiçeklerimizle uğurladık. Halkımızın da görmek istediği buydu. Gerçekten Vakfıkebir'de çok ilkler yaşandı. Biz inanıyoruz ki bundan sonrada bunun üzerine koyarak gider. Vakfıkebir'de bunu daha yukarılara taşımak hepimizin sorumluluğundadır" diye konuştu.

Bizlerde sizin adayınızın ve diğer arkadaşlarımızın ortaya koyduğu projelerle halkımızın önüne çıktık. Bundan sonraki süreçte bunlar başkasının projesi değil ve her zaman bir fikriniz, projeniz varsa bunlara açığız. Bunlardan faydalanma yoluna gideceğiz. İlçemiz ve ilçemizle ilgili tüm yapılması ve alınması gereken kararlarla ilgili sizlerle işbirliği içersinde olacağımızı ifade etmek istiyorum. İnşallah hep birlikte bu ilçeye hizmet ederiz ve tarihe birlikte geçeriz" şeklinde konuştu.

CHP İlçe Başkanı Mehmet Keskin de çok seviyeli ve düzgün bir seçim yaşadıklarını ifade ederek "Vakfıkebir Büyükliman Bölgesi'nin merkezi. Seçime girerken Vakfıkebir'in bir öğretisi, bir önek olması gerektiğini söylemiştik ve hakikaten de oldu. Çok seviyeli ve düzgün bir seçim dönemi yaşadık. İlk kez bu dönem projelerin ortaya konulduğu bir dönem oldu. Ortaya koyduğunuz projelerinizin tek tek olacağına olan inancımız tamdır. İyi bir çalışma göstereceğinize de inanıyoruz. Hayırlı ve uğurlu olsun" ifadelerine yer verdi. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Muhammet Balta Vakfıkebir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title