Haberler

Başkanları Buluşturan Düğün

Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği (SODEM) Avukatı Canan Karaosmanoğlu ve Türk Hava Yolları Pilotu Oğuz Alıcı’nın düğünü Seferihisar’da gerçekleşti.

Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği (SODEM) Avukatı Canan Karaosmanoğlu ve Türk Hava Yolları Pilotu Oğuz Alıcı'nın düğünü Seferihisar'da gerçekleşti. Nikahı SODEM ve Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer tarafından kıyılan çiftin şahitliği İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina tarafından yapıldı.

Karaosmanoğlu ve Alıcı ailelerinin çocukları Canan ve Oğuz'un Seferihisar Euphoria Aegean Resort Spa'da gerçekleşen düğününe Türkiye'nin dört bir yanından CHP'li belediyelerin temsilcileri katıldı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina ve Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş düğüne katılan belediye başkanları oldu.

Nikahı kıyan Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer çifte hayatı paylaşmadaki anlayış ve saygı üzerine öğütler verirken, nikahın ardından evlilik cüzdanını Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na vererek çifte takdim etmesini rica etti. Kocaoğlu çifte mutluluklar dileyerek evlilik cüzdanını gelin Canan Karaosmanoğlu'na verdi.

Düğün, Açelya Alan ve Musicana Band'ın müzikleri eşliğinde gecenin geç saatlerine kadar devam etti. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türk Hava Yolları Aziz Kocaoğlu Seferihisar Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title